Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.03.2018

Звіти.Наживо: Оксана Деркач про результати роботи та проблеми Полтавщини


Команда UA: Суспільне мовлення та громадський рух "Чесно" запускають всеукраїнський медіа-проект #Звіти_наживо


Звіти.Наживо: Оксана Деркач про результати роботи та проблеми Полтавщини 23 березня у прямому ефірі телеканалу “ЛТАВА” стартував проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху ЧЕСНО «Звіти.Наживо».

Першою звітувала секретарка Полтавської міської ради Оксана Деркач. Окрім неї у студії також були присутні гості ефіру – Альона Гончаренко, регіональний координатор руху “Чесно” в Полтавській області та журналісти Євген Бриж і Олена Кузіна, які також могли поставити свої питання в прямому ефірі.

Протягом майже години секретарка міської ради дала відповідь на більше 10-ти запитань від ведучої, присутніх гостей у студії, експертів а також питання, поставлені телефоном та через соціальні мережі. Одне з запитань, зокрема від Вікторії Шульженко, депутатки Шевченківської районної ради, стосувалося завчасного висвтілення графіку постійних комісій, а також прямих трансляцій засідань задля забезпечення інформування громадян про прийняті рішення.

“Сесії міської ради транслюються, засідання відбуваються в кабінеті керівника апарату, куди всі ЗМІ мають можливість приходити і цей кабінет необхідно облаштувати необхідних обладнанням, треба виділити кошти, на даний момент цього не зроблено”, – відповіла Оксана Деркач.

Також в ефірі прозвучало запитання від Тараса Захарова стосовно того, хто буде надавати консультативну підтримку в створенні ОСББ та який механізм виділення коштів на ремонти будинків по програмі, прийнятій на останній сесії міської ради.
 
“Відповідальне за реалізацію цієї програми управління ЖКГ… Наскільки я володію інформацією, на момент подачі цієї програми заявок від створених уже ОСББ не було. Поетапно іде передача будинків із комунальної власності у власність ОСББ, тому є програма, вона буде діяти… Є відповідний структурний підрозділ, програма подана лише на останній сесії, має бути більш активна ініціатива від ОСББ” – прокоментувала секретарка міської ради.

Крім цього в ефірі були підняті питання повноважень секретаря міської ради, процедури прийому громадян, порушене питання виділення фінансування на висвітлення діяльності органів влади у ЗМІ, участь окремих депутатів у Бюджеті участі, голосування депутатів за спорудження МАФів, тощо.

Переглянути повний випуск програми “Звіти. Наживо” можна на офіційному сайті  – http://www.ltava.poltava.ua/zvity/1/

Довідково: Команда UA: Суспільне мовлення та громадський рух "Чесно" запускають всеукраїнський медіа-проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю. Голови ОДА, обласних рад та мери.

Схожі матеріали:
👁 948
Категорія: Полтавщина
Теги: лтава, наживо, Звіт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ