Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2023

A/B-тестування в PPC рекламі: як проводити A/B-тестування оголошень


Кожна компанія має індивідуальні показники, і важливі дані можуть бути індивідуальними у різних випадках.


SEO-аналітика

SEO-аналітика — це процес збору та аналіз даних для того, щоб спростити рішення відносно дій, які будуть спрямовані на пошукову оптимізацію. Таким чином ви можете розставити пріоритети для певного набору задач, отримати дозвіл на роботу від СЕО-компаній та приймати більш зважені вирішення для покращення вашого продукту.

Подібні дії виконувати без певних знань та вмінь досить складно. Можна неправильно проаналізувати ситуацію та розставити пріоритети. На щастя є відповідні спеціалісти, які можуть виконати за вас цю роботу та надати гарантії ефективності. На сайті https://wedex.com.ua/blog/shho-take-seo-analitika-i-yaki-instrumenti-potribni/ можна детальніше дізнатися про SEO-аналітику та тестування PPC-реклами та отримати послуги від справжніх професіоналів компанії WEDEX.

В чому важливість SEO-аналітики?

Неважливо чим ви займаєтесь: оптимізацією особистого блогу, вивчення основ, консультація по корпоративному SaaS. Маркетологи отримують користь від тої інформації, що вони отримують на основі проведеного SEO-аналізу. Подібні дані досить важливі для тих, хто розробляє план на наступні дії по оптимізації, створенню реклами та розкручуванню власного бренду чи послуги.

Є цілий ряд запитань, на які можна отримати коректні відповіді на основі СЕО-аналітики. Серед них можна визначити наступні:
  • Які маркетингові дії приносять найкращий трафік?
  • Який контент більш популярний?
  • Звідки прийшла найбільша кількість клієнтів?
  • Що роблять конкуренти?
  • Яким чином можна отримувати найбільшу кількість зворотних посилань?
  • Де ми витрачаємо гроші без отримання результату?
  • Яким чином можна збільшити обсяг продаж?
Як можна зазначити СЕО-аналітика дозволяє отримати максимальну кількість корисної інформації, яку надалі можна буде використати для оптимізації просування та реклами власного бренду, продукту, товару.

SEO-аналітика: з чого почати?

Кожна компанія має індивідуальні показники, і важливі дані можуть бути індивідуальними у різних випадках. Тому план СЕО-аналітики може в певних випадках відрізнятися. Проте можна визначити загальний план, що підійде практично для кожної компанії. Виглядає він наступним чином:
  • Створення плану роботи.
  • Підбір правильних інструментів вимірювання.
  • Налаштування інформаційної панелі для отримання потрібних звітів.
  • Перевірка отриманих результатів та вибір дій для оптимізації.
Як можна зазначити, SEO-аналітика — є важливим інструментом, адже вона дозволяє проаналізувати дії, що направлені на впізнання бренду, його просування, визначити ефективність та при необхідності внести певні зміни для отримання кращого результату.

Схожі матеріали:
👁 649
Категорія: Прес-реліз
Теги: SEO-аналітика, SEO-аналіз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ