Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.11.2021

Apple посилено працює над повністю автономним електромобілем, попередній термін 2025 рік


Нещодавні кроки всередині компанії свідчать про прагнення зробити автомобіль Apple реальністю


Apple агресивно працює над створенням повністю автономного електромобіля, що може призвести до протистояння із лідером ринку електромобілів Tesla. Розробка автомобіля стоїть на порядку денному Apple з 2014 року, але нещодавні кроки всередині компанії свідчать про прагнення зробити автомобіль Apple реальністю.


Автономний електромобіль Apple Car
 

З огляду на історію Apple, яка під керівництвом Стіва Джобса створювала iPod навіть тоді, коли музичні плеєри були повсюдними. Потім компанія представила iPhone, коли Nokia все ще продавала резистивні сенсорні екрани як свій преміальний продукт. А годинник Apple Watch став престижним для носіння, хоча на ринку є й інші дешевші варіанти розумного годинника. У той час, коли виробництво електромобілів знаходиться на підйомі, здається природним, що виробництво електромобілів є метою Apple.

Вже представлений перший правдоподібний погляд Apple Car, створений на основі деталей з патентів Apple. Компанія обов'язково додасть свій власний дизайнерський фактор та зробить кінцевий результат унікальним. Однак, як і у випадку з продуктами Apple, людей найбільше інтригує те, що знаходиться всередині.

Згідно з звітом Bloomberg, Apple передала проект Кевіну Лінчу - людині, яка зробила Apple Watch тим, чим вони є. Лінч не має досвіду в автомобілебудуванні, але Apple звернулася до колишніх керівників Tesla, електричного підрозділу BMW, Volvo, Daimler та General Motors, щоб вони надали необхідні технічні знання. Лінч, як і раніше, займається розробкою Apple Watch, але в даний час більше уваги приділяє автомобілю, йдеться у звіті.


Автономний електромобіль Apple Car
 

Цілком ймовірно, що Apple хоче створити повністю автономний автомобіль у рамках цього проекту. В той час, як такі компанії, як Tesla, все ще працюють над удосконаленням повної автономності, Apple досягла ключової віхи у досягненні цього в автомобілі Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак Rolls-Royce став найшвидшим електричним літаком у світі, досягнувши швидкості 623 км/год.

У звіті йдеться про те, що з урахуванням того, що зараз компанія сама розробляє процесори для своїх продуктів, група інженерів з розробки мікросхем може спеціально спроектувати мікросхеми для дуже складного програмного забезпечення, яке працюватиме в автономному режимі.


Автономний електромобіль Apple Car
 

Дивлячись на останні списки вакансій Apple, можна припустити, що Apple відійшла від дизайну автомобіля і працює над інтерфейсом, з яким взаємодіятиме водій. Очікується, що він виглядатиме і працюватиме так само, як iOS, інтерфейс буде тим, з чим взаємодіятимуть усі пасажири в автомобілі. А з огляду на мінімалістські тенденції Apple, керма може і не бути.

Схожі матеріали:
👁 1087
Категорія: Технології
Теги: Apple Car, електромобіль, автомобіль, Tesla




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ