Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.06.2021

Друк футболок у Львові на замовлення від компанії «Пакотек»


Компанія «Пакотек» виконує на замовлення виробництво футболок з принтами різних тематик, сюжетів і розмірів.


Стильна, неабияка футболка є у будь-якої людини незалежно від її віку, статусу, способу життя і захоплень. Вона стала вже повсякденним маст-хевом, звичним одягом для спорту, активного відпочинку і прогулянок, танцювальних занять і виступів, способом самовираження для молоді. Оригінальний принт на футболку https://packotek.com.ua/print_to_t.php завершує індивідуальний образ, тому навіть костюм в стилі casual стає частиною унікального стилю. Такі предмети — відмінний подарунок для всієї родини. При створенні корпоративного стилю також використовується брендований одяг, виготовлений на замовлення.


Друк футболок у Львові на замовлення від компанії «Пакотек»
 

Замовити друк можна на виробах від боді новонародженого, до дорослого балахона або спецодягу. У компанії «Пакотек» можна вибрати модель футболки, вид друку принтів або скористатися конструктором для нанесення власного зображення на основі фотографії, логотипу, написи.

Виготовлення якісних принтів на футболках вибирають компанії для співробітників, молодята, спортивні й танцювальні команди, клуби для своїх учасників, організатори заходів.

Вартість друку принта на футболку

Ціна нанесення малюнка на футболку залежить від:
  • розміру зображення;
  • технології нанесення принта;
  • кількості відтінків в написи або фотографії;
  • термінів виготовлення;
  • обсягу покупки — опт або роздріб.
Залежить ціна також і від конкретної моделі, розміру або кольору матеріалу. На сайті ви можете вибрати і купити оригінальний одяг не тільки для себе, але і в подарунок. А завдяки конструктору принтів легко зробити і замовити нанесення зображення на власному виробі.

Переваги компанії «Пакотек»

Компанія «Пакотек» виконує на замовлення виробництво футболок з принтами різних тематик, сюжетів і розмірів.

Замовники користуються вигідними умовами співпраці:
  • термінове виконання друку;
  • доступні ціни на весь перелік послуг;
  • обсяги партії від 1 одиниці за всіма видами нанесення;
  • використання популярних технологій друку;
  • можливість зробити власний принт на сайті — від розробки оригінального малюнка до доставки готової партії футболок. А також (сумок, толстовок, спецодягу);
  • наявність будь-якого одягу, в якості основи для принтів: футболки, майки, кепки, бейсболки, толстовки, фартухи, шорти та т.д.

Умови доставляння та оплати

Оплатити покупку можна будь-яким чином — готівкою, післяплатою, банківською картою або переказом грошей на електронний або безготівковий рахунок. Доставляння здійснюється по всій території України.

Схожі матеріали:
👁 286
Категорія: Прес-реліз
Теги: Виготовлення якісних принтів на фут, Виготовлення принтів, Принт на футболках




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ