Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.09.2022

Електроміографія (ЕМГ) верхніх та нижніх кінцівок у Києві на сучасному обладнанні у клініці Awatage


Для виконання ЕМГ верхніх та нижніх кінцівок використовується спеціальне медичне обладнання


Електроміографія (ЕМГ) верхніх та нижніх кінцівок у Києві


Для визначення скоротливої ​​здатності м'язів та якості роботи нервової системи використовується специфічний метод діагностики - електронейроміографія (ЕНМГ). Під час обстеження вдається встановити:

  • органічні патології нервової системи;
  • функціональні зміни;
  • урологічні, хірургічні, офтальмологічні, акушерські патології.

Загалом, список показань щодо ЕНМГ досить широкий. У кожному конкретному випадку доцільність проведення процедури визначає лікар. У більшості випадків діагностика проводиться на верхніх та нижніх кінцівках.

Пройти ЕМГ (електроміографію) верхніх та нижніх кінцівок у Києві без черг на сучасному інноваційному устаткуванні ви можете у медичному центрі "Аватаж". Ми спеціалізуємося на діагностиці патологій нервової системи та пропонуємо широкий спектр обстежень для пацієнтів різного віку.

Що таке ЕМГ (електроміографія)?

Це процедура, за якої низькочастотні електричні імпульси впливають на окремі ділянки тіла. При цьому спеціальне обладнання фіксує відповідну реакцію організму. Під час обстеження оцінюється:

  1. Швидкість реакцій у відповідь, що виникають в організмі.
  2. Здатність м'язової тканини реагувати на сигнали, що походять від нервових закінчень.
  3. Якість імпульсів нервовими волокнами.

Обстеження ЕМГ може бути комплексним або локальним, залежно від симптоматики патології, вираженості тих чи інших порушень, передбачуваного діагнозу.

ЕМГ нижніх та верхніх кінцівок найчастіше рекомендує лікар-невропатолог, травматолог чи хірург. Найчастіше обстеження проводиться неодноразово, а кілька разів. Спочатку під час обстеження визначається патологія, що встановлюється основним діагнозом. Під час наступних процедур виконується контроль ефективності терапії.

Як проводиться обстеження?

Для виконання ЕМГ верхніх та нижніх кінцівок використовується спеціальне медичне обладнання. З його допомогою фіксується швидкість проходження нервових імпульсів до тканин. Сама процедура діагностики досить болісна і неприємна, може викликати больовий синдром різної інтенсивності. Дискомфорт пов'язаний із подразненнями нервів та подальшим скороченням м'язів.

Якщо проводиться голчаста діагностика, електроди вводяться безпосередньо у м'язову тканину. При цьому пацієнт відчуває біль переважно на етапі підготовки до процедури та при її завершенні у зв'язку із вилученням електродів.

Середня тривалість виконання ЕНМГ верхніх та нижніх кінцівок – від 30 до 60 хвилин. Під час обстеження пацієнт розміщується на кушетці або спеціальному кріслі в положенні сидячи, лежачи або напівлежачи. Поверхня шкіри обробляється за допомогою спеціального антисептика. Після цього лікар накладає електроди. Устаткування фіксує стан м'язів розслабленими, без напруги, після – у стані напруги. Отримані результати фіксуються на комп'ютері, у разі потреби записуються на диск або роздруковуються на папері. Розшифровку результатів діагностики робить лікар.

Чому варто пройти ЕМГ верхніх і нижніх кінцівок у медичному центрі "Аватаж"?

Сучасні методи діагностики активно використовуються у клініці "Аватаж". Ми пропонуємо широкий спектр діагностичних та лікувальних послуг для пацієнтів із Києва та інших регіонів України. Ви можете записатися на ЕМГ верхніх та нижніх кінцівок у зручний час та пройти обстеження без відриву від роботи.

Переваги діагностики в клініці "Аватаж":

  1. Найсучасніше діагностичне обладнання.
  2. Лояльний прайс на послуги на сайті www.awatage.com.
  3. Лікарі з багаторічним досвідом роботи, які регулярно підвищують рівень кваліфікації.
  4. Відсутність черг – обстеження за попереднім записом.
  5. Швидке розшифрування результатів.
  6. Можливість отримати консультацію у лікарів клініки щодо результатів обстеження.
  7. Потужна матеріально-технічна база та комфортні умови перебування в медичному центрі.


Схожі матеріали:
👁 456
Категорія: Прес-реліз
Теги: ЕМГ, електроміографія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ