Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.08.2022

Ігрові тести нової відеокарти Intel ARC A380 викликають питання щодо мети її існування


З якого боку не подивися – все не те!


відеокарта

Ще зовсім недавно комп'ютерна спільнота дивувалася необхідність випуску відеокарти Radeon RX 6400 компанією AMD і GeForce 1630, якій компанія NVIDIA з якоїсь причини привласнила числове позначення GTX, що традиційно присуджується геймерським рішенням.

Причиною непорозуміння став дуже дивний взаємозв'язок між вкрай урізаними технічними характеристиками цих відеокарт із їхньою ринковою ціною. Тепер на графічний ринок, хай і з численними переносами, намагається вийти третій гравець компанії Intel.

З усього анонсованого модельного ряду на даний момент у продаж, і поки що тільки в Китаї, надійшла лише молодша модель Intel ARC A380.

Популярний youtube-канал Hardware Unboxed провів тестування новинки у кількох сучасних іграх.


відеокарта Intel ARC A380
 
Загалом відеокарта Intel ARC A380 у роздільній здатності 1080p здатна забезпечити гравцю середні 46 кадрів з мінімальним показником 28 fps.

тестування новинки у кількох сучасних іграх.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку відеокарту купити для PUBG та Fortnite – 6 ігрових моделей для будь-якого гаманця

Подібна продуктивність, ближча до показників GTX 1050 Ti, ніж Radeon RX 6400, викликає питання про мету існування такого рішення. Для ігрової відеокарти 2022 року релізу це замало, а для офісної машини надмірно, враховуючи поточну ціну 192 долари. Крім того, для правильної роботи Intel ARC A380 потрібна наявність підтримки функції ReBAR, а значить, комп'ютер користувача повинен бути зібраний на сучасній платформі. Додає сумнівів усієї ситуації та численні скарги оглядачів на сирі нестабільні драйвери для дебютанта.

Схожі матеріали:
👁 531
Категорія: Технології
Теги: відеокарта, Intel ARC A380, Ігрові тести




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ