Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.03.2024

Нова система РЕБ Kvertus AD Kraken Counter перекриває нестандартні частоти FPV


Пристрій AD Kraken Counter FPV працює у чотирьох актуальних діапазонах частот і має антени з двома варіантами потужності, тому захист від БПЛА важче о


Нова система РЕБ Kvertus AD Kraken Counter

Українська компанія Kvertus розробила систему радіоелектронної боротьби AD Kraken Counter FPV, яка працює у кількох актуальних діапазонах частот. Пристрій AD Kraken Counter FPV працює у чотирьох актуальних діапазонах частот і має антени з двома варіантами потужності, тому захист від БПЛА важче обійти.

У компанії Kvertus розповіли, що отримали запит від українських військових на діапазон частот від 900 МГц через те, що безпілотники російських оккупантів змінюють частоти. Компанія стежить за ситуацією на фронті і розробляє кошти, актуальні для умов, що склалися.

Новий Kvertus AD Kraken Counter FPV перекриває нестандартні частоти FPV:
  • 420-460 МГц, дві антени по 30 чи 50 Вт кожна.
  • 700-850 МГц, дві антени по 30 чи 50 Вт кожна.
  • 850-940 МГц, дві антени по 30 чи 50 Вт кожна.
  • 940-1050 МГц, дві антени по 30 або 50 Вт кожна.
По 30 або 50 Вт означає, що є два варіанти пристрою: потужніший називається Kvertus AD Kraken Counter FPV М50. Компанія також анонсувала ще один новий засіб, який з'явиться незабаром і працюватиме на інших частотах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВМС США впроваджують на флоті засоби некінетичної протиракетної оборони наступного покоління

Представник Kvertus розповів, що практичні випробування підтвердили можливість вмикання включати відразу всі частоти. Kvertus AD Kraken Counter FPV пройшов випробування та направлений у серійне виробництво.

Схожі матеріали:
👁 642
Категорія: Технології
Теги: РЕБ, боротьба з дронами, система протидії БПЛА, система радіоелектронної боротьби




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ