Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.01.2024

Новий важкий десантний корабель для морської піхоти США здатний розмістити 72 морських піхотинця та 26 членів екіпажу


H-260, судно з великою дальністю та дрібним осадом


Новий важкий десантний корабель для морської піхоти США

H-260, судно з великою дальністю та дрібним осадом, втілює в собі великі знання компанії Birdon про складну зону бойових дій в Індо-Тихоокеанському регіоні, як про стан моря, так і про умови висадки, а також розуміння концепцій прибережної війни Корпусу морської піхоти США.

Зовні судно схоже на морські судна для видобутку нафти та газу, але із вбудованими функціями зниження помітності, судно завдовжки 79 метрів має корисне навантаження 440 тонн, площу палуби 8000 кв. футів, можливість розмістити 72 морські піхотинці та 26 членів екіпажу.

Дальність дії понад 5000 морських миль, осаду всього 2 метри, що дозволяє йому отримати доступ до значно більшої частини берегових та річкових місць розвантаження, ніж судам аналогічного розміру. Притаманна йому надійність дозволяють H-260 адаптуватися до широкого спектру профілів місій та витримувати багаторазове розгортання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легка плетена антена замінить дорогі та громіздкі тарілки супутникового зв'язку при розгортанні в польових умовах

Новий важкий десантний корабель для морської піхоти США

Кормове навантаження та передні закриті аппарелі забезпечують швидке навантаження вантажу, одночасно додаючи гнучкість для роботи з ширшим спектром посадкових майданчиків. Його передня рульова рубка та житлові приміщення віддалені від шуму та вібрації рухових установок. Екіпаж та командири мають широкий огляд усіх оперативних дій.

Схожі матеріали:
👁 239
Категорія: Технології
Теги: військовий корабель, десантний корабель, судно




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ