Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2023

Сьогодні військовослужбовці відразу двох родів військ Збройних Сил Україні відзначають свій професійний день


Піт артилерії береже кров піхоти, «боги війни», «старший брат», ландшафтні дизайнери великого калібру…


День ракетних військ і артилерії України

Відразу два військових професійних свята - День Інженерних військ України та День ракетних військ і артилерії України – відзначають українці сьогодні.

Настільки різні, але в той же час і дещо схожі підрозділи.

Піт артилерії береже кров піхоти, «боги війни», «старший брат», ландшафтні дизайнери великого калібру… Численні епітети та порівняння показують любов українських воїнів до артилеристів. Люблять їх і цивільні громадяни за епічний контент – важко уявити щось прекрасніше, ніж коли працює українська артилерія.

День Інженерних військ України

В той же час без інженерних військ не буває ні наступу ні оборони – вибухові і невибухові інженерні загородження допомагають нашим воїнам у обороні, облаштування укриттів і ходів сполучення на другій лінії оборони важко уявити без інженерної техніки, без понтонних переправ і проходів у мінних полях неможливий повноцінний наступ. Їх піт, очевидно, також береже кров піхоти.

Крім окремих ракетних, артилерійських та інженерних підрозділів в кожному з’єднанні української піхоти є підрозділи, які здійснюють артилерійську підтримку чи інженерне забезпечення.

День Інженерних військ України

Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну, Збройним Силам України потрібні фахівці цих спеціальностей. Бажаєте знищувати окупантів дійсно великим калібром? Хочете допомогти піхоті в обороні чи в наступі? Звертайтеся до ТЦК та СП за місцем проживання!

Схожі матеріали:
👁 362
Категорія: Актуально
Теги: День артилерії України, День ракетних військ, День Інженерних військ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ