Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.07.2022

TransPod представила транспортний засіб FluxJet для надшвидкісних перевезень зі швидкістю 1000 км/год.


FluxJet відрізняється від будь-якої іншої системи поїздів, що пересуваються у вакуумних трубах


транспортний засіб FluxJet для надшвидкісних перевезень

FluxJet, заснований на революційних інноваціях у галузі силових установок та екологічно чистих енергетичних систем, що не використовують викопне паливо, є повністю електричним транспортом, що є гібридом літака та поїзда.

Завдяки технологічним проривам у безконтактній передачі енергії та новій області фізики під назвою veillance flux, FluxJet рухається захищеною напрямною зі швидкістю понад 1000 км/год — швидше, ніж реактивний літак, і втричі швидше, ніж швидкісний поїзд.

TransPod планує побудувати революційну мережеву систему під назвою TransPod Line, яка з'єднає міста Калгарі та Едмонтон в Альберті, Канада.

транспортний засіб FluxJet для надшвидкісних перевезень
 

Стверджується, що FluxJet відрізняється від будь-якої іншої системи поїздів, що пересуваються у вакуумних трубах, оскільки заснований на інтелектуальній інфраструктурі, яка значно знижує витрати на експлуатацію та технічне обслуговування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Horizon представив прототип електричного eVTOL Cavorite X5 із крейсерською швидкістю 450 км/год

Після того, як лінію TransPod буде введено в експлуатацію, вона коштуватиме пасажирам приблизно на 44% менше, ніж квиток на літак і скоротить викиди CO2 на 636 000 тонн на рік. Пасажири також діставатимуться до місця призначення набагато швидше, оскільки труби FluxJet відправляються кожні 2 хвилини.


транспортний засіб FluxJet для надшвидкісних перевезень
 

У Торонто TransPod представила зменшену трубку FluxJet. Транспортний засіб FluxJet масою майже 1 тонна продемонстрував процедуру зльоту, руху та посадки в межах спрямовуючої. Автомобіль став результатом процесу досліджень та розробок, який розпочався кілька років тому.
 
"Ця віха - великий крок вперед", - сказав Раян Янзен, співзасновник і технічний директор TransPod. «FluxJet знаходиться на стику наукових досліджень, промислових розробок та великої інфраструктури для задоволення потреб пасажирів та зниження нашої залежності від літаків та автомагістралей, що працюють на викопному паливі».
 


Схожі матеріали:
👁 429
Категорія: Технології
Теги: поїзд, електротранспорт, літак, високошвидкісний поїзд, Потяг, транспорт майбутнього




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ