Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.06.2023

Три найкращі електросамокати для міста у 2023 році: вибір E-Katalog


T4 Turbo-S — справжній спринтер для швидкісної та навіть екстремальної їзди


електросамокат


Завдяки своїй мобільності, маневреності, зручності та екологічності електросамокати стали одним з найпопулярніших транспортних засобів українських міст. Експерти порталу порівняння цін E-Katalog виділили 3 моделі, що мають найбільший попит станом на середину 2023 року.

Navee N65

Navee N65 оснащений складною алюмінієвою рамою, зручною платформою шириною 18 см, потужною фарою, дисковим заднім гальмом та електричним переднім. 500-ватний двигун забезпечує розгін до 32 км/год та можливість долати круті підйоми (до 25°). При власній масі 23,5 кг девайс витримує навантаження до 120 кг. 10-дюймові надувні гумові колеса дозволяють долати невеликі перешкоди на кшталт бордюрів або лежачих поліціянтів, проте додаткової амортизації в моделі не передбачено. Акумулятор ємністю 12,5 А·год забезпечує до 65 км пробігу, його повна зарядка займає близько 8 годин.

За даними E-Katalog (https://ek.ua/ua/list/1237/), вартість самоката Navee N65 в інтернет-магазинах України коливається в межах від 26 400 до 41 500 грн.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Mi Electric Scooter 3 — не найпотужніший, проте компактний, маневровий, надійний та функціональний самокат. Він важить всього 13,2 кг (на 10 кг легше за Navee N65), проте це не заважає йому витримувати навантаження до 100 кг. 300-ватний двигун дозволяє розвивати швидкість до 25 км/год та долати підйоми до 16°. У паспорті моделі вказано, що заряду акумулятора вистачає на 30 км пробігу, однак система рекуперації додатково збільшує запас ходу, накопичуючи кінетичну енергію під час їзди та використовуючи її для підзаряджання батареї. Виробник приділив особливу увагу безпеці експлуатації акумулятора: він отримав системи захисту від замикання, перевантаження по струму, перезарядки, перегріву, низької напруги, пилу та вологи (IPX4). Ще одна фішка Mi Electric Scooter 3 — можливість підключення до смартфона через додаток Mi Home, в якому можна детально налаштувати девайс та переглянути статистику поїздок.

Ціна в інтернеті — від 18 000 до 27 300 грн.


електросамокат

Crosser T4 Turbo-S

T4 Turbo-S — справжній спринтер для швидкісної та навіть екстремальної їзди. Одразу два двигуни потужністю 1,5 кВт кожний забезпечують розгін до 70 км/год і вантажність на рівні 150 кг, а потужний акумулятор Samsung ємністю 15 А·год дозволяє долати до 65 км без підзарядки. Завдяки функції круїз-контролю на самокаті можна їхати з попередньо встановленою швидкістю без необхідності утримання кнопки газу, при цьому керувати налаштуваннями Crosser можна безпосередньо зі смартфона. Для максимальної зручності на T4 Turbo-S можна встановити сидіння, але наявність його в комплекті краще уточнювати у продавців перед покупкою.

Ціна в інтернеті — від 24 500 до 48 800 грн.

Примітка: дані щодо розцінок інтернет-магазинів актуальні станом на початок червня 2023 року, свіжа інформація завжди доступна на порталі ek.ua.



Схожі матеріали:
👁 310
Категорія: Прес-реліз
Теги: електросамокат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ