Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.11.2015

У мешканця Полтавської області працівники поліції виявили гранату


Ручну гранату типу РГД-5 зберігав у власній квартирі 20-річний мешканець міста Гадяч


У мешканця Полтавської області працівники поліції виявили гранатуІнспекторами Гадяцького відділу Головного управління Національної поліції в Полтавській області було проведено огляд в одній з квартир у Гадячі. Під час огляду у помешканні було виявлено предмет, схожий на ручну гранату типу РГД-5.

Подальшою перевіркою встановлено, що даний предмет належить 20–річному мешканцю квартири, який раніше уже потрапляв поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності.

Як повідомив чоловік, гранату він привіз з зони проведення АТО влітку поточного року. Та пояснити правоохоронцям з якою метою - не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині затримали чоловіка який викрав однорічного хлопчика

Працівники поліції вилучили підозрілий предмет та направили для проведення експертизи.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. За скоєне законодавством передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Гадяцького відділу
ГУ НП в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 798
Категорія: Актуально
Теги: Гадяч, ГРАНАТА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ