Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.09.2021

Застосування тонких пластикових 3D форм здешевлює виробництво фасадних панелей при будівництві будівель


Новий спосіб виробництва тонких пластикових 3D форм для виготовлення фасадних панелей


Компанія «Dahır Insaat» запатентувала новий спосіб виробництва тонких пластикових 3D форм для виготовлення фасадних панелей і метод будівництва будівель з таких панелей.


Застосування тонких пластикових 3D форм
 

Директор компанії «Dahır Insaat» і автор винаходу, Дахір Семенов, відповів на запитання читачів:

Чи складно освоїти виробництво панелей?

Дахір Семенов - «Навчитися робити панелі ви зможете на першому формуванні, як тільки почнете робити панелі, думаю, що на другий день ваші робітники працюватимуть сміливо».

Чи можна будувати ще дешевше?

Застосування тонких пластикових 3D форм
 

Дахір Семенов - «Неможливо ні за яких обставин, судіть самі, що може бути простіше і дешевше ніж приготувати суміш і залити в горизонтально лежачу форму. Ще дешевше можливо, якщо матеріали самі в повітрі перемішуються і самі заллються в форму, без участі людини, тобто за помахом чарівної палички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гучний дрон в бадмінтоні: нова інноваційна гра для людей з вадами зору людей

Фібробетонний шар у нас найтонший який можливо робити, і без внутрішнього сталевого каркаса, і є частиною стіни. Будівництво такої якості дешевше зробити неможливо, наші стіни товщиною 60 см, розраховані для українських кліматичних умов.

Застосування тонких пластикових 3D форм
 

Всім, хто будує за нашою технологією, ми рекомендуємо не морочити собі голову копійчаної економії сумнівні, а працювати якісніше і швидше ніж конкуренти. Краще швидше обертати гроші, ніж економити на матеріалах і будувати довше. А ще можна купувати невеликий комплект обладнання, 20 форм, а далі в міру зростання доходу докуповувати додатково».
 
Застосування тонких пластикових 3D форм


Схожі матеріали:
👁 450
Категорія: Технології
Теги: будівництво будинку, 3D форма, фасадні панелі, Dahır Insaat, будівництво




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ