Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2021

14 сесія Гребінківської міської ради


На сесії розглянули та затвердили проекти рішень, що стосуються інституту старост.


28 жовтня 2021 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася чергова 14 сесія міської ради 8 скликання. В роботі сесії взяли участь 20 депутатів. Розглянули проекти рішень, які попередньо були опрацьовані на спільних засіданнях постійних депутатських комісій та виконавчого комітету.

На початку сесії міський голова привітав депутатів та запрошених з 77-ю річницею вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України. Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, чиє життя забрала війна та доручили покласти квіти до Пам’ятника Слави.


14 сесія Гребінківської міської ради
 

Далі перейшли безпосередньо до розгляду проектів рішень. Затвердили ряд розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог окремим незахищеним категоріям населення, породіллям та учасникам АТО і ООС. Також затверджено Переліки комунального майна громади для передачі в оренду.

На сесії розглянули та затвердили проекти рішень, що стосуються інституту старост. Відповідно до нового законодавства, на території Гребінківської громади створено 14 старостинських округів.

А саме:
  • Березівський (с.Березівка, с.Корніївка);
  • Стукалівсько-Григорівський (с.Григорівка, с.Писарщина, с.Стукалівка, с.Михайлівка);
  • Короваївський (с.Короваї, с.Лутайка);
  • Кулажинсько-Наталівський (с.Кулажинці, с.Наталівка, с.Олексіївка);
  • Мар’янівський (с.Мар’янівка, с.Новодар);
  • Майорщинський (с.Майорщина, с.Сліпорід-Іванівка);
  • Овсюківський (с.Овсюки, с.Покровщина);
  • Олександрівський (с.Олександрівка, с.Високе, с.Осавульщина, с.Павлівщина, с.Сімаки);
  • Почаївський (с.Почаївка, с.Бесідівщина, с.Сотницьке, с.Новоселівка, с.Скочак);
  • Рудківський (с.Рудка, с.Горби);
  • Слободо-Петрівський (с.Слободо-Петрівка, с.Гулаківка, с.Загребелля, с.Оржиця, с.Польове);
  • Сербинівський (с.Сербинівка, с. Грушківка, с. Саївка);
  • Тарасівський (с. Тарасівка);
  • Тополівський (с.Тополеве, с.Відрадне, с.Світанок).
Крім того затверджено Положення про старосту в якому визначено правовий статус старости, порядок його затвердження на посаду та припинення повноважень, його права та обов’язки, повноваження, відповідальність, порядок звітування та інші питання, пов’язані з діяльністю старости.


14 сесія Гребінківської міської ради
 

Також на сесії заслухали звіт про виконання бюджету громади за 9 місяців 2021 року:
 
✔️ по доходах у сумі 154 460 975,74 грн, в тому числі: по загальному фонду в сумі 150 312 012,42 грн, по спеціальному фонду в сумі 4 148 963,32 грн;

✔️ по видатках у сумі 146 592 118,08 грн, в тому числі: по загальному фонду в сумі 141 846 450,21 грн, по спеціальному фонду в сумі 4 745 667,87 грн.

Розглянули та затвердили зміни до бюджету громади та до деяких Програм, а також прийняли Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та Положення про філії Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

Розглянули великий обсяг питань про надання дозволів на розробку документації із землеустрою та про затвердження документацій із землеустрою та інші земельні питання. Ряд проектів рішень із затвердження документацій із землеустрою не знайшли підтримки у депутатів і не були затверджені.


14 сесія Гребінківської міської ради
 

У різному обговорили актуальні питання життєдіяльності громади. Зокрема початок опалювального сезону та вакцинацію від COVID-19. Всіх присутніх в залі закликали проголосувати за проекти у рамках Шкільного громадського бюджету Полтавської області. Від нашої громади подано два проекти: «Сучасний комп'ютерний клас - інвестиція у майбутнє» та «Безпечне подвір’я – здорова дитина».

Міський голова Віталій Колісніченко дав ряд доручень до виконання з порушених питань та оголосив 14 сесію восьмого скликання закритою.

Схожі матеріали:
👁 1325
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: бюджету громади, старостат, депутат, староста, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ