Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.11.2019

20 листопада – Всесвітній день дитини


В Майорщинській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті проведено тематичну зустріч із вихованцями закладу


20 листопада —  Всесвітній день дитини. Цього ж дня світова спільнота відзначає 30-річчя від дня прийнята Конвенції ООН про права дитини. Саме 20 листопада 1989 року резолюцією Генеральної Асамблеї ООН прийнято Конвенція ООН про права дитини, яка набула чинності в Україні з 27 вересня 1991 року і з цього часу є частиною національного законодавства. Метою документа є встановлення стандартів для захисту дітей від зневаги та образ. У Конвенції ООН  про права дитини беруться до уваги різні культурні, політичні та економічні особливості держав, але головним є інтереси самої дитини.


20 листопада – Всесвітній день дитини
 

З метою відзначення 30-ї річниці Конвенції ООН про права дитини та Всесвітнього дня дитини 20 листопада 2019 року за ініціативи служби у справах дітей райдержадміністрації спільно з сектором культури райдержадміністрації та Гребінківським РЦСССДМ в Майорщинській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Гребінківського району Полтавської області проведено тематичну зустріч із вихованцями закладу на тему «Права дитини - понад усе!». Цікаву пізнавально-розважальну програму для дітей підготували працівники закладів культури Майорщинської та Овсюківської сільських рад. З нагоди свята всі діти отримали подарункові набори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результати конкурсу імені Петра Яцика

Зала школи ледве вміщувала всіх бажаючих долучитись до свята.Чудова творча атмосфера панувала протягом всього святкового заходу. Аматори сцени запалили своїєю творчістю серця юних глядачів та подарували всiм справжнiй святковий настрiй. Щирі посмішки сяяли на обличчях дітей, а гарячі оплески зігрівали душу кожного.

 

20 листопада – Всесвітній день дитини

 

20 листопада – Всесвітній день дитини

 

20 листопада – Всесвітній день дитини

 

20 листопада – Всесвітній день дитини

 

20 листопада – Всесвітній день дитини



Схожі матеріали:
👁 724
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка, школа-інтернат, Майорщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ