Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2021

Акумулятори для автомобіля


При підборі акумулятора для авто потрібно враховувати його габарити, пусковий струм і ємність.


Ясно, що без акумулятора Ваш автомобіль не зрушить з місця. Тому особливо важливо підібрати відповідний агрегат до свого авто, щоб він служив протягом тривалого часу без необхідності заміни. У компанії АКУМЕКСПРЕС Ви можете знайти великий вибір акумуляторів Львів ціни вітчизняних і зарубіжних виробників для автомобілів.

Акумулятори для автомобіля
 

В середньому, сучасні акумуляторні батареї експлуатуються на легкових автомобілях близько 5-и років. Але, при тривалих простоях машини, систематичних розрядки через збої системи електроживлення, вони підлягають заміні набагато раніше. Зробити замовлення на akumexpres можна через корзину сайту або, зв'язавшись з менеджерами по телефону.

Що варто врахувати при виборі акумулятора для автомобіля?

При підборі акумулятора для авто потрібно враховувати його габарити, пусковий струм і ємність.

Велике значення має полярність АКБ, тобто розташування його плюсової і мінусової клеми, так як у європейських і азіатських автомобілів ці параметри відрізняються.

Ємність акумуляторної батареї не повинна відрізнятися від рекомендованого значення більш ніж на 5 Ah. Як встановити акумулятор зниженою ємності ускладнить його роботу в штатному режимі, він в короткий термін вийде з ладу, а його постійний перезаряд призведе до оплавлення активної маси і прискореного руйнування його пластин.

Купувати АКБ великого об'єму теж недоцільно. Це не дасть якогось відчутного ефекту, крім додаткових витрат на важливу покупку.

Пусковий струм холодної прокрутки або стартовий струм показує можливість надходження енергії до стартера, який прокручує ще не нагрітий двигун при запуску.

Найбільше значення він має для машин з дизельними двигунами, а також для транспорту, що експлуатується в регіонах з переважанням низьких температур.

Ідеальною для використання акумуляторної батареї стандартного типу вважається температура +27 ºC. В таких умовах вона видає 100% своєї потужності. З сильним зниженням температури, наприклад, до -20 ºC, стартові показники втрачають до 60% своїх характеристик, і що залишилися 40% вже не вистачає для заведення мотора. Тому для роботи в суворому кліматі потрібна батарея з відповідною ємністю, або навіть з трохи більш високими характеристиками.

У компанії АКУМЕКСПРЕС широкий вибір АКБ для автомобілів всіх типів

На сайті akumexpres представлені акумулятори для легкових, вантажних автомобілів відомих російських, європейських, азіатських марок, цінових категорій від «економ» до «ПРЕМІУМ».

Переваги:
  • Висока якість товарів, що реалізуються, підтверджене сертифікатами і споживчим перевагою.
  • Гарантія відповідно до умов, прописаних в гарантійному талоні.
  • Адекватні ціни, консультації фахівців при виборі.
  • Можливість здачі відпрацьованого акумулятора.
Продукція, представлена ​​на сайті, розбита по категоріях, брендам, характеристикам, тому підібрати потрібну модель акумулятора буде просто навіть новачкові. При підборі можна проконсультуватися з досвідченими менеджерами, які допоможуть зробити правильний вибір.

Схожі матеріали:
👁 902
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ємність, автомобіль, пусковий струм, акумулятор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ