Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.04.2022

Ascend Dynamics представив електричний реактивний ранець Skypak V1


Ascend каже, що такий пристрій буде корисним у пошуково-рятувальних, правоохоронних, протипожежних та військових цілях


електричний реактивний ранець Skypak V1

Деніель Гант, інженер-механік, колишній інженер-технолог Cirrus Aircraft та ентузіаст із моделювання літаків, провів останні півтора роки, працюючи над концепцією електричного реактивного ранця під назвою Ascend Dynamics, LLC.

Нещодавно він презентував свій перший прототип Skypak V1. Цей джиггер, призначений для носіння як рюкзак, надягає на лямки на звареній алюмінієвій рамі, з якої з кожного боку виходять по три дужки. На кінцях цих консолей розміщені пари дерев'яних пропелерів, співвісно встановлених під гострими кутами. Дванадцять двигунів потужністю 7 кВт забезпечують загальну пікову вихідну потужність 84 кВт, а вага становить 36 кг.

Даніель Гант каже, що з поточним літій-полімерним акумулятором на 50 В, 36,4 Ач, 1,82 кВтг на борту реактивний ранець літає близько двох хвилин. Намір Ганта полягає в тому, щоб зібрати гроші через пожертвування PayPal та Patreon, щоб отримати фінансування прототипу другого покоління для пілотованих польотів.


електричний реактивний ранець Skypak V1
 

Згаданий прототип, названий Skypak V2, використовуватиме більші гвинти всередині опорних щитів, щоб дати пілоту відчуття захисту. Вага буде ближче до 45 кг, так що це досить важка установка, і вона нестиме пілота вагою до 90 кг для коротких польотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai розповів про плани в галузі водневої авіації, включаючи регіональні eSTOL

Якщо пілотовані випробування будуть успішними, Гант каже, що потім перейде до створення Skypak 1 для продажу. Алюмінієва рама буде замінена вуглецевим волокном, двигуни отримають деяку потужність, корисне навантаження зросте приблизно до 136 кг, а проблема витривалості буде вирішена за рахунок включення бортового генератора для живлення батареї, що дозволяє літати більше 30 хвилин.


Деніель Гант
 

Ascend каже, що такий пристрій буде корисним у пошуково-рятувальних, правоохоронних, протипожежних та військових цілях, а також допоможе у більш повсякденних завданнях, таких як перевірка мостів та обслуговування наземних вишок зв'язку, ліній електропередач та вітряних турбін.

Схожі матеріали:
👁 678
Категорія: Технології
Теги: інженер, реактивний костюм, реактивний ранець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ