Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.01.2015

Аваков люстрував чотирьох полтавських ДАІшників


Рішення звільнити 102 інспекторів ДАІ прийняв керівник міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков


Рішення звільнити 102 інспекторів ДАІ керівник міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков прийняв після проведення низки перевірок та на підставі Закону України «Про очищення влади».

Аваков повідомив, що з ОВС звільнено 102 інспекторів ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану. Зокрема, у Києві звільнені 42 співробітники ДАІ, у Львівській області – 16, у Київській – 11, Житомирській – 9, Хмельницькій – 7, Харківській – 5, Полтавській – 4, Дніпропетровській – 3, у Кіровоградській та Херсонській – по 2, в Івано-Франківській – 1 інспектора ДАІ.

«Повторюся, будуть ще суди в цьому зв'язку. І з нашою обвинувальною позицією, і проти нас. Такий процес. Але! Якщо правове рішення для здійснення справедливості, в нашій непростій системі не виходить швидким, то попереду повинно випливати, підкріплене повноваженнями – рішення совісті. Це таке рішення. І, на жаль, не останнє як в системі ДАІ, так і в системі МВС в цілому», – підкреслив Аваков, цитує слова міністра прес-служба МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині заборонили деякі ліки

Він також додав, що процес оновлення цієї служби розпочнеться у Києві, а далі пройде у всіх регіонах держави, наголошується в повідомленні.

Як зазначається в повідомленні, 19 січня будуть оголошені правила та початок набору на навчання та стажування в нову патрульну службу, яка прийде на зміну ДАІ.

Схожі матеріали:
👁 919
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, аваков, люстрація, село Літки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ