Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2013

На дорогах Полтавщини побільшало п’яних водіїв


Основні причини ДТП: порушення водіями правил маневрування, перевищення швидкості руху


На дорогах Полтавщини побільшало п’яних водіїв

З початку року Даішники Полтавщини  затримали на 3 тис. більше водіїв, які перебували за кермом в нетверезому  стані, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомив начальник управління ДАІ Полтавщини Олександр Штепана на розширеному засіданні колегії Полтавської ОДА, за 10 місяців цього року працівники ДАІ склали 8 тис. 600 протоколів на водіїв, які керували транспортом п’яні. Минулоріч таких протоколів було 5 тис. 600.

Також він зазначив, що на території нашого регіону зареєстрували 928 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких 151 особа загинула та 1 тис. 126 травмовано.

«Основні причини ДТП: порушення водіями правил маневрування, перевищення швидкості руху, порушення ПДР пішоходами, недотримання дистанції», – зазначив Штепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтавській області поблизу міста Комсомольск на залізниці сталася дорожньо-транспортна пригода

За його словами значна кількість ДТП трапляється за участю неповнолітніх. На території області цьогоріч сталося 117 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, в яких 119 з них травмовано та 9 загинуло.

Очільник ДАІ наголосив, що дитячий дорожньо-транспорний травматизм тримається на жорсткому контролі, як керівництвом області, так і кожним інспектором ДАІ окремо.

Схожі матеріали:
👁 1152
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, дтп, водій, село Літки, п'яний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ