Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2014

На Полтавщині працівники Державтоінспекції знайшли водія, який травмував пішохода і залишив місце події


Менше доби знадобилося працівникам відділення ДАІ Миргородського міськвідділу міліції, щоб розшукати 31-річного водія


На Полтавщині працівники Державтоінспекції знайшли водія, який травмував пішохода і залишив місце події

6 січня, близько 20 години 45 хвилин, у місті Миргород по вулиці Свідницького, невстановленим автомобілем було травмовано жінку-пішохода.

Водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП, 38-річна місцева мешканка отримала забій колінного суглобу та пошкодження меніску і доставлена до Миргородської центральної районної лікарні.

Менше доби знадобилося працівникам відділення ДАІ Миргородського міськвідділу міліції, щоб розшукати 31-річного водія та його автомобіль «ВАЗ.

При огляді транспортного засобу, працівники ДАІ виявили пошкодження, характерні для ДТП. На питання правоохоронців, чому останній не надав потерпілій допомогу, водій пояснив, що злякався.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині через коротке замикання електромережі холодильної камери горів будинок

З початку року на території області сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди, водії яких з місця пригоди зникли, внаслідок чого 2 осіб травмовано.
 
УДАІ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1156
Категорія: Актуально
Теги: водій, Миргород, дтп, село Літки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ