Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2024

BAE Systems представила концепт свого «секретного» реактивного безпілотника


У задній частині фюзеляжу розташовані вертикальні похилі хвостові оперення, між якими глибоко розташований двигун


реактивний безпілотник

Британська оборонна компанія BAE Systems представила макет свого «секретного» ударного безпілотника. Компанія вперше публічно продемонструвала свою нову концепцію дрону.

Подробиці про нового безпілотника не розголошуються, як і його можливості. Проте компанія BAE Systems підтвердила, що цей концепт є БПЛА середнього розміру, призначений для доповнення існуючих сил у галузі нападу, розвідки, спостереження, рекогносцювання (ISR).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник із реактивним двигуном Sad-150 призначений для ведення ударних та розвідувальних місій на території супротивника

Безпілотник може похвалитися унікальною конструкцією, що характеризується реактивним двигуном та трикутним крилом ромбоподібної форми. У задній частині фюзеляжу розташовані вертикальні похилі хвостові оперення, між якими глибоко розташований двигун.

реактивний безпілотник
 

Хоча конкретні подробиці про можливості та експлуатаційний потенціал цієї нової платформи залишаються нерозкритими, їх відкриття сигналізує про значний крок уперед у еволюції безпілотних авіаційних систем компанії.

Схожі матеріали:
👁 454
Категорія: Технології
Теги: Дрон, бойовий безпілотник, БПЛА, реактивний безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ