Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.07.2023

Новий реактивний безпілотник зможе знищувати літаки-винищувачі супротивника


У розробці реактивного дрону LongShot беруть участь і такі компанії як Lockheed Martin та Northrop Grumman


реактивний безпілотник зможе знищувати літаки-винищувачі

Компанія General Atomics розробляє для американських військових реактивний безпілотник у рамках програми створення озброєних безпілотників LongShot. Літні випробування прототипу відбудуться у 2024 році.

В рамках тестів планується випробувати прототип безпосередньо в небі та провести навчальні стрільби по повітряних мішенях, що імітують ворожі літаки. Сам прототип реактивного безпілотника LongShot планують озброїти ракетами класу "повітря-повітря".

У розробці реактивного дрону LongShot беруть участь і такі компанії як Lockheed Martin та Northrop Grumman. Військові інженери разом із експертами компанії General Atomics на замовлення американської армії створять реактивний безпілотник, який буде засобом підтримки військових літаків ВПС США.

реактивний безпілотник зможе знищувати літаки-винищувачі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Raytheon відновлює виробництво ЗРК Stinger у зв'язку з великим попитом

Безпілотник LongShot можна буде запускати з корпусу винищувача або бомбардувальника, він працюватиме в парі з пілотом основного літака або самостійно відбиватиме повітряні атаки за допомогою ракет. Така унікальна можливість дозволяє літаку, що пілотується, атакувати ворога з більш безпечної для себе відстані.

Схожі матеріали:
👁 374
Категорія: Технології
Теги: реактивний безпілотник, бойовий безпілотник, БПЛА, Дрон, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ