Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2023

Український ударний безпілотник UJ-25 Skyline, з реактивним двигуном, вже показав себе у справі


Безпілотник може проводити польоти на низьких висотах до 50 метрів


Ударний безпілотник UJ-25 Skyline

Як пишуть у російських пабликах, «невідомий дрон помітили у Ростовській області. Дрон безперешкодно пролітав над південним передмістем Ростова-на-Дону, російські сили ППО не відреагували на безпілотник».

Ударний безпілотник UJ-25 Skyline розроблений компанією Ukrjet на основі представленого у 2018 році реактивного безпілотника UJ-23 Topaz.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкісний, високоманеврений, безшумний безпілотник-камікадзе «ВІЙ», українських розробників, дальність поразки до 30 км.

Безпілотник UJ-25 Skyline схожий на характеристики UJ-23 Topaz. Він здатний нести 10 кг корисного навантаження, має крейсерську швидкість 600 км/год, максимальну швидкість 800 км/год та дальність польоту 400 км. Максимальний час польоту складає 90 хвилин. Точна інформація про цей дрон не оприлюднена.


Ударний безпілотник UJ-25 Skyline
 

Безпілотник може проводити польоти на низьких висотах до 50 метрів, так і на висоті до 6000 метрів.

Управління дроном UJ-25 Skyline здійснює оператор, як і безпілотником Topaz, але UJ-25 Skyline міг отримати і нову автономну систему управління.

Схожі матеріали:
👁 284
Категорія: Технології
Теги: БПЛА, зброя, реактивний безпілотник, безпілотник, Дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ