Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.12.2023

Швидкісний, високоманеврений, безшумний безпілотник-камікадзе «ВІЙ», українських розробників, дальність поразки до 30 км.


Безпілотник «ВІЙ» є потужним засобом для ураження живої сили і техніки російських окупантів


Швидкісний, високоманеврений, безшумний безпілотник-камікадзе «ВІЙ»

В умовах сучасної реальності, де технології на полі бойових дій відіграють ключову роль, безпілотні системи стали невід'ємною частиною військової стратегії. Українські інженери представили нове інноваційне рішення – швидкісний, високоманеврений, безшумний безпілотник-камікадзе літакового типу «ВІЙ» із дальністю поразки до 30 км.

Однією з головних переваг є його низька вартість, що робить його доступним для широкого кола користувачів. Налагоджене власне виробництво дозволяє виготовляти до 60 безпілотників на місяць, а можливість збільшення масштабування дозволить оперативно створювати достатню кількість безпілотників для потреб ЗСУ.

Безпілотник «ВІЙ» виготовляється із застосуванням передових технологій для забезпечення максимальної ефективності в сучасних умовах. FPV-шолом, блок керування та зарядний пристрій забезпечують пілотам повний контроль над безпілотником. Пневматична катапульта, виготовлена власними силами, забезпечує швидкий та надійний запуск.

Швидкісний, високоманеврений, безшумний безпілотник-камікадзе «ВІЙ»
 

Для успішного використання БПЛА «ВІЙ» компанія виробник проводить навчання фахівців пілотів, що зумовлює кваліфіковане управління та ефективне використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Японії успішно випробували новий реактивний двигун ZERO, який працює на коров'ячому гною

Випробування безпілотника проводилися на військовому полігоні, що підтвердило його заявлені характеристики та ефективність під час вирішення бойових завдань.

Технічні характеристики:
  • Двигун: електричний
  • Дальність польоту: до 30 км.
  • Час польоту: до 20 хв.
  • Швидкість: до 160 км/год
  • Вага корисного навантаження (БЧ): 3140 г (оскольчатий), 1300 г (кумулятив)
  • Вага БПЛА з БЗ: 5,2 - 7,1 кг
  • Розмах крил: 1700 мм
  • Контроль мети: відеокамера FPV
  • Запуск: катапульта
Швидкісний, високоманеврений, безшумний безпілотник-камікадзе «ВІЙ»

Безпілотник «ВІЙ» є потужним засобом для ураження живої сили і техніки російських окупантів, забезпечуючи високу маневреність і швидкість. Ця українська розробка демонструє ефективність безпілотних технологій, надаючи дієвий та доступний інструмент підтримки національної безпеки.

Схожі матеріали:
👁 437
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, БПЛА, Дрон, дрон-камікадзе




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ