Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.08.2023

Тайванський дрон-камікадзе Chien Hsiang, аналог Shahed, може працювати у двох режимах: атаки та приманки


Безпілотник-камікадзе є зброєю, яка здатна довго літати над місцевістю в пошуках потенційних цілей


Дрон Chien Hsiang

Боражуючий боєприпас, розроблений Національним інститутом науки і технологій Чун-Шаня – це нова система озброєння, яка створює серйозну загрозу для радарів противника. Зброя, названа Chien Hsiang (Вихідний меч), є боєприпасом для баражування, який може автономно виявляти і знищувати цілі, що випромінюються радарами.

Безпілотник-камікадзе є зброєю, яка здатна довго літати над місцевістю в пошуках потенційних цілей, а потім вражати їх фугасною бойовою частиною. На відміну від звичайних ракет або бомб, боражуючі боєприпаси можуть бути більш точними у своїх атаках, зменшуючи побічний збиток.

Дрон Chien Hsiang оснащений електронно-оптичним та інфрачервоним корисним навантаженням та протирадіолокаційною головкою самонаведення, яка може ідентифікувати та відстежувати сигнали радара. Він також має систему виявлення розвідувальних об'єктів, яка може вибрати найбільш цінну мету з багатьох варіантів.

Дрон Chien Hsiang
 

Chien Hsiang запускається з коробчастої пускової установки з фіксованою позицією. Він може працювати у двох режимах: атаці та приманці. У режимі атаки Chien Hsiang може знищувати радари противника, розташовані в морі, узбережжі або в глибині суші. У режимі помилкової мети дрон може глушити радари противника і створювати помилкові цілі, щоб збити з пантелику системи ППО противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська високоточна крилата ракета AGM-158 JASSM може вражати цілі на відстані від 360 до 980 км.

Основна пускова платформа Chien Hsiang є трейлером, на якому встановлені дванадцять коробчатих пускових установок. Його можна запускати зі стаціонарних позицій та морських кораблів.


Дрон Chien Hsiang

Технічні характеристики дрону Chien Hsiang:
  • довжина – 1,2 м;
  • ширина – 2 м;
  • розмах крил – 2 м;
  • максимальна швидкість – 185 км/год;
  • система наведення – інерційна;
  • максимальний час польоту – 5 год;
  • двигун – Beijing Micropilot UAV Control System Ltd MDR-208;
  • радіус дії – 1 тис. км.


Схожі матеріали:
👁 342
Категорія: Технології
Теги: Дрон, безпілотник, БПЛА, дрон-камікадзе, барражирующийся боєприпас




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ