Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.07.2023

Дрон-камікадзе, індійських інженерів, здатний вражати цілі з відривом до 100 км


Відмінною особливістю дрона є використання системи на основі штучного інтелекту


Дрон-камікадзе, індійських інженерів,

 
Інженери індійського технологічного інституту розробили дрон-камікадзе, який може знищувати бронетехніку на відстані до 100 км. Дрон здатний нести 6 кг вибухівки або іншого корисного навантаження.

Цей дрон також здатний вражати ворожу мету за відсутності GPS, дрони оснащені системами РЕБ, що дозволяють уникнути ідентифікації за допомогою радарів.

Дрон індійських інженерів має 2 м завдовжки і є конструкцією з нерухомим крилом. Він може бути обладнаний камерами та інфрачервоними датчиками, а дрон будуть запускати за допомогою катапульти або гранатомета. Автономність барежувального боєприпасу, оснащеного акумуляторами, становить 40 хвилин, максимальна висота польоту 4,5 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіперзвуковий літак Stargazer буде поєднувати в собі реактивний і ракетний двигуни, і розвивати швидкість 9 Маха

Відмінною особливістю дрона є використання системи на основі штучного інтелекту, що передбачає «розумний» вибір напряму удару – без використання координат, а лише на основі спеціальних алгоритмів.

За словами розробників, дрон можна буде використовувати в будь-яку погоду, з будь-яким відсотком видимості.

Схожі матеріали:
👁 1213
Категорія: Технології
Теги: Дрон, безпілотник, БПЛА, дрон-камікадзе




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ