Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.04.2022

Біля Кремінної на Луганщині ЗСУ ліквідували відомого ватажка "Чечена"


"Міша Чечен", уродженець Алчевська, став відомим у 2014 році, коли очолив один із козацьких батальйонів "Атаман", що воювали на бо


ватажок бойовиків самопроголошеної "ЛНР" Михайло Кіщик

В ході боїв біля Кремінної Луганської області українські військові ліквідували одного з ватажків бойовиків самопроголошеної "ЛНР" Михайла Кіщика, позивний "Міша Чечен".
 
"Важкі новини з фронтів. Загинув патріот "ЛНР", підполковник Михайло Кіщик ("Міша Чечен")", - написав "голова уряду" "ЛНР" Сергій Козлов.

За його словами, Кіщик з іншими бойовиками потрапили в оточення біля Кремінної. В ході бою з українськими військами командира "ЛНР" ліквідували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорному морі горить російський військовий корабель "Москва"

Довідково:

"Міша Чечен", уродженець Алчевська, став відомим у 2014 році, коли очолив один із козацьких батальйонів "Атаман", що воювали на боці "ЛНР".

Його підрозділ неодноразово звинувачували у мародерстві на тих територіях, які займав батальйон.

А у 2016 році, коли ситуація на Донбасі була відносно стабільною, російська "Новая газета" у своєму розслідуванні називала підполковника Кіщика одним із організаторів сірих схем із постачання контрабанди через лінію зіткнення.

Схожі матеріали:
👁 1108
Категорія: Актуально
Теги: Ватажок, зсу, чечен, Луганщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ