Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2016

Чому чоловіки вибирають жінок молодшого віку


Кажуть, що молоденьких дівчат простіше зачарувати чоловікам старше


Чому чоловіки вибирають жінок молодшого вікуА ви коли-небудь замислювалися, чому чоловіки вважають за краще дівчат молодших за себе? Хоч на 3 роки, та молодше? Ми тут вирішили з'ясувати причину такої масової любові до різниці віку та розповісти вам цю таємницю. Тим більше, що різниця у віці між чоловіком і жінкою зростає стрімкими темпами.

ВПЕВНЕНІСТЬ В СВОЇЙ СЕКСУАЛЬНОСТІ

Чоловікам важливо відчувати свою сексуальність, а вибираючи жінку молодше себе, вони починають вірити в свою неперевершеність і здатність зацікавити юне створіння. Поруч з дівчиною молодше себе чоловіки відчувають себе самцями, здатними задовольнити будь-яку дівчину. До того ж, секс з молодою дівчиною, якої можна довести, що ви ще не здаєте позиції, багато можете в ліжку, здатні її здивувати і навчити чогось нового тільки додає впевненості в своїй сексуальності.

ПІДВИЩЕННЯ СВОГО ЕГО

Молоді дівчата можуть запросто підвищити в чоловікові один з компонентів структури особистості в теорії З. Фрейда ... Як? Просто з молодою особою вони теж відчувають себе молодими, активними і підвищують свій статус в очах друзів і знайомих. Мовляв, "дивіться яку молодицю я собі відхопив, значить, я ще ого-го"! Тільки є в цьому більш приховані смисли - чоловіки, які бажають підвищити своє его за рахунок молоденької дівчини, просто невпевнені і закомплексовані чоловічки, бояться зізнатися в цьому самому собі.

ПІДІМ'ЯТИ ПІД СЕБЕ

Коли дівчина молодше, її простіше прогнути і переробити під себе (не всіх, звичайно). Дорослий чоловік упевнений, що зможе напоумити юне створіння, навчити її розуму розуму і перетворити в персональну служницю, яка тільки й буде, що дивитися на нього, роззявивши рот і робити все, що він попросить. Тільки це серйозна помилка - люди не міняються. Молоденькі дівчата можуть тільки прикидатися і бути поступливими, щоб догодити чоловікові постарше, але як з'явиться нагода, вони випустять кігтики і пиши пропало ... Тут ще не знаєш, хто кого під себе зможе підім'яти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Советы в любви

ПРОСТІШЕ ЗАЧАРУВАТИ

Кажуть, що молоденьких дівчат простіше зачарувати чоловікам старше. Правильно, вони вже знають, як потрібно доглядати за жінками, та й кошти дозволяють закрутити молоденької голову. А якщо ви ще при квартирі, з машиною, з хорошою зарплатою і виглядаєте не як дідуган - все, дівчина повністю у вашому розпорядженні і готова хвалитися вами перед своїми подругами. Але тут потрібно бути обережним і переконатися, що вона не "доїть" вас і не марить загарбати ваші шикарні апартаменти в центрі Києва.

АВТОРИТЕТНІСТЬ

Чим більше дівчина молодшою за чоловіка, тим більше вона сприймає його як Чоловіка. Для неї він авторитет, у нього можна запитати слушну пораду і є факт, що вона йому буде. Ніщо так не радує чоловіка, як відчуття власної значущості, авторитетності, мудрості і коли дівчина слід його порадою. І це величезний плюс перед жінками ровесниками або жінками, які старші чоловіки, адже дорослі жінки самі знають, як їх вести в тих чи інших ситуаціях і слухати чоловіки в крайніх випадках.

ЛЮБОВ ДО КРАСИВОГО ТІЛА

Ясна річ, що молоденькі дівчата виглядають краще літніх кошиків (і знову ж таки, не варто це сприймати як недоторканну істину - деякі жінки 35-40 років виглядають нітрохи не гірше дівчат 20-25 років). Чоловіки це прекрасно розуміють. Що може бути краще молодого, красивого і підтягнутого тіла, яке є тобі в будь-який час дня і ночі? Напевно, нічого. Ну і тут справа смаку - хтось любить персики, а хтось - в'ялену воблу.

ПЛАНУВАННЯ СІМ'Ї

Коли чоловік уже не молодий, у нього немає дітей і в шлюбі він не був, а так хочеться, зрозуміло, що він буде шукати молоду дівчину, яка зможе народити йому здорових дітей. Ось він і виходить на полювання в пошуках свіжого «м'яса» і бажанням окольцевать якусь дурочку, здатну забезпечити його потомством (звучить якось по тварині, але це факт). Тільки не багато залишилося таких дурочек, бажаючих народжувати від старого чоловіка дітей і виставити себе не в кращому світлі перед подругами ...

Схожі матеріали:
👁 1114
Категорія: Прес-реліз
Теги: відносини, чоловік, ДІВЧИНА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ