Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.03.2019

Де замовити зовнішню рекламу


Чому зовнішня реклама така важлива


Зовнішня реклама є найдієвішим способом привертання уваги до самої компанії або до її продукції. При цьому поняття зовнішня реклама охоплює декілька видів конструкцій. Вони можуть розміщуватися безпосередньо на будівлі компанії або бути окремими рекламними групами. Замовити рекламу зовнішню в Харкові можна в агентстві Adsolution.

Де замовити зовнішню рекламу
 

Види зовнішньої реклами

Рекламне агентство Adsolution виготовляє усі види такої реклами. Доступні найскладніші варіанти виконання - по геометричних формах, розмірах, способу закріплення і так далі.

При цьому усі варіанти зовнішньої реклами слід розділити на декілька основних типів:
  • Світлові об'ємні букви. Як правило, вони розміщуються на офісних будівлях, над входом в магазин або торговий центр. Такі букви привертають увагу, вони інформують споживачів про те, що потрібне їм місце знаходиться саме тут. Ці букви можуть виконані в різних шрифтах, в корпоративних кольорах;

  • Лайт-бокси. Світлові короби виконують одночасно інформаційну і рекламну функції. Ці конструкції встановлюються біля входів в магазини, бари. Їх монтують в людних місцях - переходах і так далі. Вони можуть містити найменування компанії або назву що просувається продукти. Такі конструкції підсвічують зсередини і видні здалека;

  • Вхідні групи самі по собі стають відмінним інструментом для просування компанії і її продуктів на ринку. Вони роблять вхід унікальним, таким, що запам'ятовується. Вхідні конструкції можуть виконуватися у вигляді півкола, мати будь-яке декоративне оформлення. За рахунок яскравого підсвічування, вони привертають увагу. Їх просто неможливо проігнорувати;

  • Рекламні стели. Вказані конструкції встановлюються біля великих торгових центрів, автосалонів. Вони видно здалека і зручно для споживачів. Такі стели не дозволять заблукати, вони виділяють рекламований об'єкт їх числа інших.

Чому зовнішня реклама така важлива

Цей вид реклами відіграє важливу роль. Просування на ринку продукту, бренду без таких рекламних конструкцій, просто неможливо.

Важливо зазначити, що вони мають декілька важливих переваг. Зовнішня реклама привертає увагу. Вона робить продукцію або бренд такою, що запам'ятовується. Потенційні споживачі звикають до нього, починають довіряти. Продукт сприймається, як щось знайоме і добре відоме. А рівень довіри, у свою чергу, обумовлює високі продажі.

Крім того, такі продукти формують позитивне відношення про компанію в цілому. Адже такі конструкції можна створювати в корпоративних кольорах, можна вказувати на них назву бренду, розміщувати зображення головних товарів і використати будь-які інші спосіб.

Усе це формує позитивне відношення до бренду, обумовлює інтерес до його продукції. Сам факт наявності цих конструкцій, робить компанію помітнішою. Реклама помітна з різних точок, що притягає споживачів.

Тому, світлова реклама є обов'язковим атрибутом усіх магазинів, кафе, автозаправок, автосервісів і подібних об'єктів, для яких дуже важлива висока прохідність. Саме вона забезпечує високі зростаючі доходи бізнесу.

Схожі матеріали:
👁 1116
Категорія: Прес-реліз
Теги: зовнішня реклама, реклама, Рекламне агенство, види реклами, реклама зовнішня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ