Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2014

"Дівочий віночок"


Семінар зібрав в одне коло не лише педагогів-організаторів, а й вчителів, дітей-учнів 5-х класів


"Дівочий віночок"

Саме така тема районного семінару педагогів-організаторів, який відбувся 5 лютого в гостинній залі Гребінківської ЗОШ № 4.

Семінар зібрав в одне коло не лише педагогів-організаторів, а й вчителів, дітей-учнів 5-х класів.

Педагог-організатор у своїй роботі підтримує всі методи, які допомагають у вихованні дитини-громадянина, який має національну гордість за свою Батьківщину, який цінує те, що надбано поколіннями й береже свою самобутність.

В Україні завжди приділяли неабиякого значення вихованню дітей. Найбільш значущими вважали такі якості, як доброта, справедливість, любов до свого народу, батьківщини, працелюбність. Пісням, танцям, музиці українці надавали велику увагу, покладали великі надії на їх виховне значення.

Є чудові слова «Гни дерево, доки молоде, учи дітей, доки малі». І саме через українські традиції діти навчаються поваги до рідної землі, до дівочої краси, до рідної природи. Кожна квіточка «дівочого віночка» заговорила до присутніх вустами дитини.

Ожила квітуча Україна через дитячі пісні, забавки, легенди. Народний фольклор - це основа основ виховання дітей, універсальна педагогічна система, в якій тисячоліття народного досвіду вже відібрали природні і необхідні форми розвитку мови, музичних здібностей, логічного і образного мислення, трудових навичок, естетичних та моральних ідеалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ученые доказали, что шопинг приносит ощущение счастья

Це дійсно було свято краси, природи, українських традицій. І саме завдяки співпраці, підтримці педагогічного колективу та високій професійній майстерності педагога-організатора Гребінківської ЗОШ №4 захід представлений на високому освітянському рівні.

Адже там, де єдність — там результат. А саме для цього вчитель віддає серце дітям!

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1752
Категорія: Актуально
Теги: віночок, школа, вчителі, ЗОШ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ