Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.09.2015

Перший дзвоник 2015 року


Гребінківська ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 гостинно відкрила свої двері для школярів


Перший дзвоник 2015 рокуОсь і закінчились такі довгоочікувані та такі швидкоплинні літні канікули. Попереду – пора навчання.
 Гребінківська ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 гостинно відкрила свої двері для школярів, які галасливо зібрались біля рідної школи.

Засмаглі, оздоровлені, вони із задоволенням спілкувались та налаштовувались на навчання. Урочисто вбрана школа, гарно відремонтовані кабінети та коридори, гучні шкільні мелодії – все це нагадує про початок навчального року.

Перше вересня… Цей день є визначним і радісним святом для кожного. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як починався навчальний рік у школах Полтавщини?

А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя - перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Отже, сьогодні ми вітаємо і радо приймаємо у нашу велику дружню шкільну родину новачків, наших першокласників. А їх у нас у цьому навчальному році 29.

 






 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1445
Категорія: Шкільний екран
Теги: №1, школа, ЗОШ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ