Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.11.2013

Осіннє прибирання територій шкіл


Дим від спаленого листя складається із дрібних часточок, які містять забруднювачі


Осіннє прибирання територій шкіл

Гарна, сонячна, золота осінь! Але листя з території треба прибрати!  Традиційно перед канікулами учні загальноосвітніх навчальних закладів району прибирають ділянки, закріплені за кожною школою.

Активно попрацювали  й учні Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №1  на шкільному  подвір'ї. Завзято і сумлінно, швидко та з вогником юнацького завзяття! А щоб переконатися у цьому, пропонуємо Вам переглянути фотозвіт.

А ще школярі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів б'ють на сполох: з настанням осені в місті недобросовісні люди починають спалювати опале листя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перелік предметів ЗНО у 2014 році не зміниться

 Спалювання відходів та рослинних залишків призводить до забруднення атмосферного повітря, дим негативно впливає на здоров'я людини. Під час спалювання листя та відходів утворюються хімічні сполуки, які викликають серцево-легеневі захворювання і загострюють хвороби у астматиків та алергетиків.

Дим від спаленого листя складається із дрібних часточок, які містять забруднювачі. Вони можуть потрапити у найглибші ділянки легень і залишатися там роками. Вдихання цих часточок може призвести до виникнення респіраторних захворювань, спричинити приступи астми.

 "Звертаємось до всіх мешканців міста  Гребінки з проханням не палити листя та сміття. Подбайте про чисте повітря, про своє здоров'я та про людей, які живуть поруч з Вами!"- закликають учні.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1704
Категорія: Актуально
Теги: школа, Гребінка, листя, дим




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ