Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2022

Дизайнер Майк Веттер створив футуристичний транспортний засіб Vetter


На перший погляд, автомобіль виглядає як щось космічне з науково-фантастичного фільму


футуристичний транспортний засіб Vetter

На перший погляд, автомобіль виглядає як щось космічне з науково-фантастичного фільму, але насправді це позаземний транспортний засіб Vetter - це унікальний витвір створений Майком Веттером із Себастьяна, штат Флорида.

Все почалося з того, що у Майка з'явилася сім'я, і ​​він виявив, що більшість спортивних автомобілів недостатньо місця позаду для розміщення нових членів його сім'ї. Він вирішив виправити це та побудувати більш розкішний автомобіль.

До створення цієї моделі Майк займався складанням автомобілів вже 14 років - він вирішив відобразити свою любов до космосу і зробити щось по-справжньому футуристичне. На створення цієї версії він пішов один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВМС США продемонстрували новий безпілотний підводний човен Snakehead

Кінцевим результатом є автоматичний позаземний транспорт (ETV) з двигуном 2,2 л, потужністю 260 кінських сил, довжиною 5 м і виглядає так, ніби він вийшов із науково-фантастичного фільму.
 
"Це зовсім інший світ, коли ви знаходитесь в такому автомобілі, ніхто не може повірити, що це справжня машина!" – пояснив Майк.

У цьому відео Майк демонструє один зі своїх унікальних проектів: надшвидкий і неймовірно крутий автомобіль.

 


Схожі матеріали:
👁 534
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, суперкар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ