Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2016

До відома абонентів телефонної мережі ВАТ „Укртелеком"


Звернення абонента буде фіксуватися автоматичною системою


До відома абонентів телефонної мережі ВАТ „ Укртелеком "!

До відома абонентів телефонної мережі ВАТ „ Укртелеком "Гребінківський цех електрозв'язку повідомляє що з 19 червня 2009  року для абонентів м. Гребінка та Гребінківського району запроваджується нова форма обслуговування абонентів при зверненні до центрального бюро ремонту „9-08".

Звернення абонента на „9-08" буде фіксуватися автоматичною системою обслуговування викликів, яка знаходиться в м, Полтаві.

   Автоматична система дозволяє зафіксувати пошкодження номера телефону, надати довідку нро відключення номера за заборгованість, проведення планового ремонту кабелю та термін його виконання.

При пошкодженні телефону абоненту необхідно:

  - з будь-якого телефону або таксофону набрати номер „15-08", витримати паузу 2-4 сек., потім набрати номер пошкодженого телефону і  дочекатись відповіді автоматичної системи,
  - через годину знову передзвонити на „9-08", витримати паузу 2-4 сек., набрати номер телефону, який надавався на перевірку та  дочекатись з'єднання з оператором для .
  отримання результату розгляду заявки,
  - після розмови з оператором абонент може бути  впевнений, що заявка нрийнята і чекати усуненя пошкодження його телефону.
 
 Адміністрація ЦТП М 4
 м. Гребінка


Схожі матеріали:
👁 983
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Укртелеком, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ