Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2016

Єдність і злагода - українська національна ідея


У Гребінківській гімназії відбулася зустріч, присвячена Дню пам'яті героїв Крут


Єдність і злагода - українська національна ідеяМинулого тижня у Гребінківській гімназії відбулася цікава зустріч, присвячена Дню соборності та Дню пам'яті героїв Крут. Ці дві події надзвичайно важливі для історії нашої держави, особливо за нинішніх обставин.

У зв'язку з тим, що минулого тижня у школах Гребінківського району було призупинено навчання, зустріч відбулася з педагогами гімназії.

А вже вчителі донесуть до своїх вихованців отриману інформацію, аби допомогти школярам бути свідомими громадянами нашої держави.

Спершу перед педагогами виступив методист райметодкабінету районного відділу освіти, молоді та спорту В.Г. Дикий. Далі слово для виступу мала директор районного краєзнавчого музею Л.А. Безвиненко.

Людмила Андріївна навела факти, історичні і політичні передумови воз’єднання ЗУНР та УНР, дала методичні рекомендації щодо проведення заходів по відзначенню Дня Соборності України та Дня пам'яті героїв Крут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VIN-код. Для чого він потрібен?

Звичайно ж, коли у нашій державі йде війна, не можна не проводити аналогій з подвигами майже столітньої давнини. Зараз наші земляки мужньо захищають східні рубежі нашої держави.

Багато хто з них там чи не щодня здійснює подвиг або героїчний вчинок. Ми повинні віддати данину шани кожному з них. Тому саме школярі повинні добре знати історію становлення незалежності нашої держави. На вчителів покладено велике завдання - виховувати справжніх патріотів нашої держави.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 971
Категорія: Прес-реліз
Теги: день пам'яті героїв Крут, День соборності, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ