Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.06.2021

Фахівці розповіли, як спека впливає на гаджети


Пластик може навіть розплавитися, а значить, що контакти втратять ізоляцію. Пояснюється, що може статися коротке замикання.


Довгий вплив сонячних променів негативно відбивається на електроніці.

Як розповіли фахівці під час бесіди з журналістами, під час зарядки смартфони нагріваються досить сильно. Однак якщо адаптер живлення або сама техніка будуть перебувати на сонці, то існує великий ризик збою.


смартфон
 

У ЗМІ та інтернет-джерелах повідомляється, що прилади швидко вийдуть з ладу.

Пластик може навіть розплавитися, а значить, що контакти втратять ізоляцію. Пояснюється, що може статися коротке замикання.

Пояснюється, що мобільні телефони або будь-яку іншу техніку, яка сильно нагрілася, не слід швидко охолоджувати. Згідно з інформацією в пресі, це тільки зашкодить гаджету. За словами фахівців, через перепад температури може утворитися конденсат всередині пристрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Землі наближається астероїд розміром з дві статуї Свободи

Рекомендується відключити техніку від зарядного пристрою, а також помістити в темне місце. Однак це варто робити, якщо електроніка не отримала видимих ​​пошкоджень.

Схожі матеріали:
👁 380
Категорія: Технології
Теги: смартфон, спека, техніка, гаджет, телефон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ