Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.03.2018

Глядачі відзняли відео про залаштунки ТРК "Лтава"


За півтора місяці на екскурсії до телецентру "Лтави" завітали відвідувачі з 12-ти навчально-виховних закладів області


Глядачі відзняли відео про залаштунки ТРК "Лтава"Екскурсії до ТРК "Лтава" Полтавської філії Суспільного набирають популярності. Одна із них надихнула вихованців дитячої студії відеомистецтв "ТЕМП" з Миргорода відзняти сюжет про залаштунки найбільшого обласного мовника.

Юні майбутні телевізійники розповіли про закадрову "кухню" телерадіоканалу "Лтава", зазирнули до студії, де проходять зйомки програм, побачили технологію звукозапису сюжету, над яким працювала журналістка Марина Проскурняк, та відчули себе учасниками телешоу.

За словами Любові Галенко, яка проводить екскурсії, школярі та студенти найбільше цікавляться як сучасними, так і раритетними камерами, які використовували на зорі телебачення. Неабиякий інтерес викликає й історія створення телерадіоканалу. Опісля екскурсій відвідувачі залюбки діляться враження.

Нещодавно телецентр відвідали працівники Територіального центру людей похилого віку та інвалідів, а також учні Полтавської загальноосвітньої школи №18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині реформували лише 10% газет, які підлягають роздержавленню до кінця 2018 року

"Ми прийшли пройтися коридорами, де цілодобово кипить робота наших "лтавівців", побачити студію, де записують інтерв’ю та познайомитися ближче з журналістами, яких ми бачимо на телеекранах, – поділився враженнями учень 8-го класу Артем Зубченко. – Я був вражений тим, що журналісти вміють і знімати на камеру, і монтувати сюжети, щоб розповідати людям усілякі новини. Вони працюють у будні і на свята, адже в свята відбувається найбільше подій".

Глядачі відзняли відео про залаштунки ТРК
 

"Я сьогодні спробувала себе в ролі ведучої, працювала з суфлером і мені дуже сподобалось. Для того, щоб працювати журналісткою, треба вміти добре читати, писати без помилок і правильно говорити. Завдяки цій екскурсії, я відчула, що хочу працювати в кадрі і стати відомою телеведучою", – зазначила школярка Сніжана Мацко.

Загалом, за півтора місяці на екскурсії до телецентру "Лтави" завітали відвідувачі з 12-ти навчально-виховних закладів області.

  Нагадаємо, відвідати телецентр "Лтави" можна щоп’ятниці. Усі екскурсії безкоштовні. Запис – телефоном (099-204-36-16), або на сторінці у Facebook
 


Схожі матеріали:
👁 1158
Категорія: Прес-реліз
Теги: екскурсія, школярі, лтава, телерадіоканал




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ