Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.08.2021

Gradient пропонує охолодження і обігрів приміщень з меншим споживанням енергії


Нововведення є доступний спосіб охолодження приміщень, але також дозволяє виробляти і тепло


Оскільки клімат на землі стає більш спекотним, пасивних конструкцій для природної вентиляції та опалення в багатьох областях вже недостатньо. Щоб уникнути екстремальних температур, ефективне кондиціонування повітря і обігрів стають все більш важливими елементами дизайну будинку. Але це обходиться високими енерговитратами. Компанія Gradient вирішила змінити це, створивши віконний блок, який є ефективним, інноваційним і екологічно чистим.


Gradient пропонує охолодження і обігрів приміщень
 

Популярність централізованих теплових насосів зростає через їх енергоефективної технології. Але ці централізовані системи явно дорогі і для багатьох недоступні. Gradient вирішує обидві проблеми за допомогою доступного компактного віконного блоку, який може замінити будь-який громіздкий і гучний віконний кондиціонер.

Ще одна унікальна особливість дизайну - це те, що він опускається нижче поверхні вікна, тому він не блокує огляд. Крім того, його легко встановити, що займе близько 15 хвилин з мінімальним набором інструментів.

Нововведення є доступний спосіб охолодження приміщень, але також дозволяє виробляти і тепло. Це означає, що він може обігріти і охолодити будь-який простір з вікном.


Gradient пропонує охолодження і обігрів приміщень
 

Компанія заявляє, що Gradient споживає на 30% менше енергії, ніж стандартний віконний блок змінного струму. При використанні в якості основного джерела контролю температури Gradient пропонує приблизно 75% -ве скорочення вуглецю, в залежності від углеродоемкості електрики області. У міру того, як мережі переходять на поновлювані джерела енергії, Gradient сподівається домогтися 100% скорочення викидів вуглецю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевіряти лінії електропередач під напругою будуть дрони

Охолоджуюча рідина всередині блоків змінного струму - ще одна екологічна проблема, і Gradient каже: «Ми використовуємо R32 сьогодні, але наша мета - перейти на більше екологічно безпечних холодоагентів. Натуральні холодоагенти створюють більш ефективні і безпечні для клімату продукти; ми вважаємо, що вони - майбутнє галузі».

Gradient пропонує охолодження і обігрів приміщень


Схожі матеріали:
👁 1679
Категорія: Технології
Теги: кондиціонер, кондиціонування, опалення, охолодження




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ