Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2019

Ін`єкції Ботоксу: центр лазерної епіляції "Lazerini"


Завдяки курсу процедур можна "скинути" до десяти років


Мімічні зморшки можуть візуально постарити обличчя, а складки на лобі або між бровами надають йому похмуре вираження. Після 30 років з'являються і зміни, викликані процесом старіння. Центр лазерної епіляції Lazerini пропонує безпечний і простий спосіб скоректувати мімічні і вікові зморшки. Для цього вам не треба прибігати до пластики: ін'єкції Ботокса можуть повернути час назад і дозволять вам "скинути" до десяти років. Результат зберігається в середньому упродовж 8 місяців! Дізнатися детальніше про ін'єкцію ботулотоксина ціна можна на сайті центру лазерної епіляції Lazerini.

Переваги ін'єкцій Ботокса
 

Центр лазерної епіляції "Лазерини" використовує такі препарати: Ботокс (Botox) і Диспорт (Dysport) - який з них вибрати, може вирішити тільки лікар з урахуванням свідчень і побажань пацієнта. Також він визначає метод введення препаратів і кількість сеансів.

Переваги ін'єкцій Ботокса

Миттєвий видимий результат: перший ефект Ботокса або Диспорта видно цього ж дня. Дрібні зморшки розгладжуються відразу після процедури, а глибокі складки - впродовж 5 днів.

Безболісність: процедура досить комфортна, але, якщо у пацієнта низький больовий поріг, лікар може обробити його шкіру спеціальним гелем.

Відсутність реабілітаційного періоду, шрамів і рубців: на відміну від пластики, після ін'єкцій немає необхідності в тривалому відновленні, а на шкірі не залишається ніяких слідів.

Тривалий ефект: результат зберігається упродовж 6-12 місяців, що залежить від індивідуальних особливостей пацієнта.

Природний результат: ін'єкції не порушують міміку.

Безпека: препарати використовуються в медицині з 1978 року, були ретельно вивчені і довели свою ефективність і безпеку.

Велика кількість свідчень: Ботокс для особи використовується найчастіше, але процедуру можна проводити і для корекції шкіри шиї, декольте, для усунення надмірної пітливості рук, стоп або області пахвових западин.

Процедури можна робити навіть у віці до 25 років за наявності свідчень.

Застосування ін'єкцій Ботокса

Мімічні зморшки (складки на лобі, між бровами, в куточках очей). Уколи Ботокса і Диспорта тимчасово блокують скорочення м'язів: вона розслабляється, і зморшки зникають. Навіть коли препарати розсмокчуться і м'язи знову стануть активними, зморшки не з'являться ще довгий час, оскільки пацієнт просто відвикне хмуритися.

Вікові зморшки на обличчі, шиї і області декольте. Завдяки курсу процедур можна "скинути" до десяти років!

Гіпергідроз (підвищена пітливість). Потіють усі люди, але якщо пацієнт зіткнувся з надмірною пітливістю в області пахвових западин, долонь і стоп, то ін'єкції здатні розв'язати цю проблему. Кількість препарату, що вводиться, підбирається індивідуально. Ефект пацієнт може спостерігати вже через тиждень, а триває він біля півроку.

Асиметричні або невиразні риси обличчя. Ботокс і Диспорт можуть підвести куточки губ, брови, поліпшити їх форму, зробити погляд відкритішим, загострити підборіддя і позбавити від другого підборіддя. Центр лазерної епіляції «Лазерини» пропонує доступну ціну нарощування нігтів недорого Харків.

Схожі матеріали:
👁 653
Категорія: Прес-реліз
Теги: Диспорт, ін'єкції Ботокса, ботокс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ