Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2023

Інформуємо клієнтів пробації про наслідки незаконного зберігання й носіння зброї


Захід був організований, аби попередити скоєння підобліковими подібних правопорушень та підвищити юридичну обізнаність клієнтів прробації


Клієнти пробації про наслідки незаконного зберігання зброї

8 листопада з підобліковими служби пробації Гребінківщини було проведено бесіду про наслідки незаконного зберігання й носіння зброї, боєприпасів і вибухівки.

Дільничний офіцер поліції Семен Хижняк детально роз’яснив клієнтам пробації, за яку вогнепальну й холодну зброю передбачена кримінальна відповідальність, що входить в поняття «незаконне поводження з вогнепальною зброєю» та які дії з холодною зброєю вважаються протиправними.

С. Хижняк наголосив на відповідальності за незаконне носіння й зберігання зброї, а також звернув увагу на те, що людина, в якої є можливість і надалі незаконно зберігати зброю, може добровільно здати її відповідному державному органу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залучаємо волонтера пробації до реалізації пробаційної програми

Захід був організований начальником служби пробації Гребінківщини Ларисою Туманевич, аби попередити скоєння підобліковими подібних правопорушень та підвищити юридичну обізнаність клієнтів прробації.

Лубенський РС №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 292
Категорія: Актуально
Теги: пробація, волонтери, Гребінківщина, носіння зброї




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ