Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2022

Волонтерська діяльність в органі пробації


Запрошуємо небайдужих громадян та представників громадських організацій до співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів.


Волонтерська діяльність в органі пробації

В ході вирішення криміногенних потреб для суб’єктів пробації волонтером Лубенського районного сектору №1 періодично проводяться профілактичні бесіди.

Підоблікових ознайомлюють із самоконтролем емоційних станів, причинами виникнення злочинів, через які громадяни опиняються на лаві підсудних, шляхами їх подолання та відповідальністю за вчинення злочинів проти життя та здоров’я осіб. Обговорюється важливість усвідомлення правових та соціальних норм поведінки.
Клієнти пробації отримують знання щодо самоконтролю своїх емоцій, які вони можуть використовувати при виникненні конфліктних ситуацій для недопущення насильства.

На цьому ми не зупиняємося. Запрошуємо небайдужих громадян та представників громадських організацій до співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів.

Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Законом України «Про пробацію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З клієнтами пробації проводили роботу з метою попередження вчинення повторних правопорушень

Волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.

Волонтерська діяльність в органі пробації
 

До волонтерської діяльності, пов’язаної із пробацією, не залучаються особи, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість, а також особи, які раніше були виключені уповноваженим органом з питань пробації зі складу волонтерів пробації через допущення дій і вчинків, які негативно вплинули на репутацію волонтера пробації, уповноваженого органу з питань пробації, порушили права суб’єктів пробації. Запрошуємо до співпраці з Лубенським районним сектором №1 активних, креативних та комунікабельних людей, які хочуть і можуть змінити життя інших людей на краще.

Схожі матеріали:
👁 411
Категорія: Актуально
Теги: пробація, волонтери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ