Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2023

Залучаємо волонтера пробації до реалізації пробаційної програми


Виконання вправи «Життя і залежність» сприяло усвідомленню засудженим процесу розвитку залежності


Залучаємо волонтера пробації до реалізації пробаційної програми

9 листопада спільно з волонтером пробації Гребінківщини Миколою Даценком для особи, що перебуває на обліку районного сектору, на яку покладено судом обов’язок виконувати заходи, передбачені пробаційною програмою, проведено заняття на тему «Що таке залежність» за програмою «Попередження вживання психоактивних речовин».

Під час заняття Микола Даценко розповів учаснику про етапи формування залежності, а саме етап пошуку і спроб, етап психологічної та фізичної залежності. Виконання вправи «Життя і залежність» сприяло усвідомленню засудженим процесу розвитку залежності та втрат яких він може зазнати на її етапах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роз’яснюємо клієнтам пробації про відповідальність за злочини, скоєні в стані алкогольного сп’яніння

Реалізація пробаційної програми «Попередження вживання психоактивних речовин» сприятиме позитивним змінам у поведінці засудженої особи, а саме усвідомленню шкоди від вживання алкогольних напоїв та вмотивованості до відмови від вживання.

Лубенський РС №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 252
Категорія: Актуально
Теги: Микола Даценко, волонтери, Гребінківщина, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ