Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2022

Як отримати кредит без довідок про доходи?


МФО – це вихід для тих, кому потрібно швидко отримати гроші


кредит без довідок про доходи


Напевно, всі погодяться, що зараз не найпростіший час, причому в будь-якій країні, а не тільки в Україні. Багато хто втратив роботу або доводиться обмежуватися лише тимчасовими підробітками. І трапляється так, що терміново потрібні гроші, а банк в обов'язковому порядку вимагає довідку про доходи при оформленні кредиту.

Як же вчинити? Можна звернутися до МФО - мікрофінансової організації, де можна отримати мікропозику. Якщо вам потрібні гроші до зарплати, ви їх можете оформити онлайн у компанії «Лоані».

Умови отримання кредиту у МФО

Щоб отримати кредит без довідки про доходи, треба:

  • зайти на сайт та заповнити анкету. Вам потрібно вказати паспортні дані та свій ідентифікаційний код. Також необхідно вказати інформацію і про банківську картку, на яку вам і буде перераховано кредит. Більше жодних документів не потрібно;

  • дати згоду на отримання кредитної історії. Навіть якщо вона буде поганою, що є приводом для відмови в банках, МФО, швидше за все, схвалить заявку, але на меншу суму кредиту - це потрібно враховувати;

  • МФО швидко перевіряє інформацію про кожного позичальника за допомогою спеціального сервісу. А тому отримати кредит можна дуже швидко.

МФО – це вихід для тих, кому потрібно швидко отримати гроші. Кредит у банку оформляється довго. Для початку потрібно зібрати всі довідки, а потім деякий час чекати на схвалення кредиту. У мікрофінансових організаціях все набагато простіше.

Саме тому багато тих, хто потребує грошей, звертається саме сюди. Так, жінки у декреті часто мають лише одне джерело доходу – це соціальні виплати на дитину. Але трапляються в житті різні ситуації, коли нема в кого позичити кошти. МФО видає мікрозайм не лише мамам у декреті, а й студентам, пенсіонерам, а також тим, хто не має постійного місця роботи.

Мікропозики мають ряд особливостей:

  • ви можете брати різні суми та виплачувати їх протягом різного проміжку часу. Але варто відзначити, якщо ви вперше користуєтеся послугами МФО «Лоані», ви не зможете взяти велику позику. Але надалі сума буде збільшуватися, якщо у вас не буде боргів та прострочених виплат;

  • не обов'язково йти у відділення МФО – оформити позику можна онлайн. Причому сервіс працює цілодобово. Навіть уночі можна отримати гроші, оскільки перевірка ваших даних здійснюється автоматично;

  • виплачувати кредит можна різними способами – онлайн, у відділенні банку або через термінали;

  • не знадобиться довідка про доходи, а також не потрібен поручитель;

  • вигідні відсотки за кредитними ставками. Все залежить від того, яку суму ви братимете і на який термін.

Якщо ви погашатимете кредит у зазначені терміни, вам нараховуватимуться бонуси. Ними можна у майбутньому погашати позики, що дуже вигідно.

Не варто переживати, якщо у вас виникнуть непередбачувані обставини і ви не зможете вчасно зробити виплату. Важливо своєчасно звернутися до представника компанії, яка запропонує вигідне для вас вирішення проблеми. Вам можуть перенести строки виплати без штрафів та пені.

Якщо терміново потрібні гроші, компанія «Лоані» допоможе вам у цій нелегкій ситуації. Вам навіть не доведеться виходити з дому. Мікрозайм - це можливість вирішити свої проблеми швидко та без зайвих витрат.



Схожі матеріали:
👁 800
Категорія: Прес-реліз
Теги: кредит, МФО, отримання кредиту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ