Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.08.2016

Як зачати дівчинку або хлопчика: цікава порада лікарів


Щоб зачати дівчинку (або хлопчика) батьки повинні знати... ступінь свіжості своєї крові


Як зачати дівчинку або хлопчика: цікава порада лікарівОдні люди стурбовані тим, як зачати хлопчика, інші - як зачати дівчинку. Обидва пропонованих способи підходять і для любителів дочок, і для прихильників синів.

Щоб зачати дівчинку (або хлопчика) батьки повинні знати... ступінь свіжості своєї крові. Так-так, вчені стверджують, що стать дитини залежить від ступеня «свіжості крові» майбутніх батьків. 

Цикли оновлення крові у чоловіків і жінок різні. Чоловіча кров оновлюється раз на чотири роки, жіноча частіше - кожні трі. Чим молодша кров, тим вона сильніше - стверджують прихильники цієї теорії.

І якщо в період зачаття більш молода кров у чоловіка - чекайте хлопчика, у жінки - готуйтеся заплітати косички. 

Але на цей метод медики також радять покладати особливі надії. Використовуючи його, потрібно враховувати безліч чинників - від резусу і групи крові батьків до фактів переливання крові (в цьому випадку кров оновлюється позапланово). Так що серйозні фахівці можуть дати тільки 50% гарантію - або хлопчик, або дівчинка!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли поліція вправі зупинити ваш автомобіль

Метод на всі сто!

Цей метод є практично стовідсотковим, але тут мова піде про ті пари, які вдаються до допомоги ЕКО, тобто штучного запліднення. Репродуктологи можуть допомогти батькам «завагітніти» дитиною бажаної статі різними способами. 

Наприклад, розділяючи сперматозоїди за допомогою лазера, або спеціальної системи розсортування сперматозоїдів на основі вимірів відмінностей в їх ДНК. Обстеження ембріона до підсадки його в матку також дозволяє визначити стать дитини. 

Навряд чи варто це робити заради власної примхи, але якщо у дитини можлива генетична схильність до хвороб, що передаються по жіночій або по чоловічій лінії, лікарі підуть назустріч такій парі. 
 

Схожі матеріали:
👁 924
Категорія: Прес-реліз
Теги: хопчик, порада, дівчинка, Зачаття




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ