Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.07.2019

Яка хазяйка не мріє про красиву кухню?


Модульні кухні дозволять правильно організувати робочий простір


Улюблене місце нашого будинку, звичайно, кухня. Для нас це не просто місце, де ми їмо, готуємо, творимо, це місце, яке так часто нас збирає для спілкування, тому правильніше називати її кухня-їдальня. Саме, тому нам хочеться, щоб тут завжди було красиво, чисто, затишно і зручно. І ось ми зробили ремонт, і встає питання: яку і де купити кухню? Купівля нової меблі здається на перший погляд, що це просте завдання, адже ринок товарами у буквальному розумінні переповнений, раптом стає складним, часом нерозв'язним. У чому проблема?

Красива кухня
 

Кухня - особливе приміщення

Навряд чи хто посперечається з тим, що кухня - найскладніше приміщення, в яке ми купуємо меблі.

Дійсно, або її скромні розміри, або наш обмежений бюджет,, або, як завжди, не на місці розташовані труби і радіатори створюють часом головоломку. Спробуємо розібратися в цьому питанні.

Отже, що ж вибрати?

  1. Купити готовий набір кухонних меблів? Обов'язково не потрапиш в потрібне місце! Чи щось в деталях не сподобається.
  2. Зробити кухонні меблі на замовлення? Можливо, але однозначно ціна такої кухні буде вища.
  3. Замовити кухню з матеріалів дешевше? Не хотілося б, адже на кухні агресивніше середовище, ніж в кімнатах.
Вирішуючи ці проблеми, дуже багато хто з нас віддає перевагу готовим модульним кухням.

Розглянемо цей варіант детальніше. Такий вибір допоможе розв'язати проблему з розміщенням меблів, встановити вбудовану техніку. Адже розміри модулів кожного елементу таких кухонних меблів варіруються з певним кроком, що дає можливість підібрати шафи, полиці потрібних нам розмірів, вписатися в параметри нашої кухні-їдальні.

Модульні кухні дозволять правильно організувати робочий простір, зробити його максимально функціональним. Що є іншою незаперечною перевагою - це величезний вибір кольорів фасадних панелей, матеріалів, фурнітури, дизайну виконання. Таке різноманіття дозволяє робити вибір по своєму бюджету - можна вибрати меблі з натуральних матеріалів, або це може бути пластик, МДФ, ДСП. Панелі можуть бути фарбованими, шпонованими, з плівковим покриттям. Кожна технологія має свої плюси і мінуси.

Де купити? Може в інтернет-магазині?

Скільки магазинів потрібно пробігти, щоб знайти те, треба? Інтернет-магазини допомагають розібратися з пропонованим різноманіттям товару. Ми, не виходячи з будинку, можемо наочно представити свій проект, відвідавши віртуально декілька магазинів. Ми можемо багато дізнатися про виробників меблів, почитати відгуки про них і вибрати вподобаний бренд відповідно до своїх можливостей і бажань. Потрібно помітити, що сьогодні купівля меблів в Інтернеті набирає оберти, це розширює наші можливості, економить час і гроші.

Не втрачайте часу на пошуки, включіть комп'ютер перейдіть на сайт інтернет магазину "Про100мебель". Разом з "Про100мебель" ви отримуєте: недорого сучасні моделі меблів від виробників, заощадження часу, хорошу якість товару, найдоступніші ціни. Вдалого вибору!

Схожі матеріали:
👁 774
Категорія: Прес-реліз
Теги: Меблі для кухні, мебіл, кухня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ