Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.01.2021

Які особливості мають мінітрактора з Японії?


Японські трактори оснащуються якісними двигунами відомих марок


Міні-трактори — ідеальні помічники в сільському господарстві. Вони можуть виконувати роботу з прибирання снігу, збиранню сміття, з їх допомогою можна перевозити невеликі вантажі (причіп), розпорошувати добрива, ну і, звичайно, стригти газон. Садовій техніки з Японії довіряють у всьому світі. Саме вона є еталоном технологічності та функціональності. Kubota, Iseki, Yanmar, Mitsubishi, Shibaura - найбільш популярні трактори японські, які представлені на сайті компанії ВЕСТ. Відомий дизайн, тиха робота і зручність управління — ось відмінні риси цих машин.
 
трактори японські
 

Які особливості мають міні трактора з Японії?

Японські трактори оснащуються якісними двигунами відомих марок. Вони відрізняються легким запуском (присутній електростартер), надійністю і тихою роботою (рівень шуму не перевищує 86 дБ). Машини обладнані гідростатичною або механічною трансмісією, передбачений варіатор швидкості — всі ці системи забезпечують легке управління.

Переваги японських міні-тракторів

✔️ Важелі та кнопки знаходяться в зручному для оператора місці;
✔️ У маневровісті міні-трактора японських виробників не поступаються ніякої агротехніці;
✔️ Японські міні трактори володіють великою потужністю.

Багато міні-тракторів японського виробництва мають функцію мульчування і режим скошування в травозбірник. Це значно розширює можливості техніки.

Визначившись з характеристикою міні трактора з Японії, необхідно звернути увагу і на інші речі:
  • двигун (марка);
  • об'єм паливного бака;
  • ширина стрижки;
  • висота стрижки;
  • вага.
Комфорт для користувача забезпечується завдяки зручному сидінню, на яке при прискоренні передається мінімум вібрації. Для безпечного пересування в темний час передбачені великі передні фари.

Компанії ВЕСТ у м. Львів займається продажем японських міні-тракторів за досить помірною ціною. Ви можете купити відповідну техніку як для приватних господарств, так і на великі аграрні підприємства. У виборі Вам завжди допоможуть менеджери компанії, опис, фото і докладні описи в картках товарів.

Схожі матеріали:
👁 716
Категорія: Прес-реліз
Теги: японські трактори, трактори японські, мінітрактора з Японії, міні трактор з японії, трактор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ