Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.03.2014

Янукович «виступив» перед українцями на папері


Звернення до українців від особи Януковича опублікувало ИТАР-ТАСС


Янукович «виступив» перед українцями на папері

Янукович, як і раніше вважає себе легітимним і «як президент, який з вами думками і душею, закликаю кожного розсудливого громадянина України - не дайте самозванцям вас використовувати! Вимагайте проведення референдуму про визначення статусу кожного регіону у складі України».

Все, що сталося в Україні, він вважає «збройним державним переворотом, який був здійснений опозицією на зброї терористичних угруповань при повній підтримці деяких західних держав».

Янукович впевнений, що це Захід спланував повалення влади в Україні, він прокоментував це наступними словами:

- Ми з вами знаємо, що майбутнє України вже давно вирішується далеко за її межами і далеко не демократичними способами, повалення законної влади планувалося на Заході як акція за рамками міжнародного права, і Україна - не перший приклад подібних сценаріїв. Лідери майдану прийшли до влади на плечах нацистських штурмовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Кутовий: «Критикуєш? Будь готовий працювати разом з усіма»

Тисячі молодиків зі зброєю, що відчули смак слави і крові, почали роз'їжджати по всіх регіонах України, намагаючись встановлювати "новий порядок, займаючись пограбуваннями, вбивствами, мародерством, рекетом, в тому числі, виконуючи замовлення конкуруючих кланів всередині "верхівки" майдану.

- Ці озброєні "сотні" і неадекватне управління державними процесами в ту ж мить викликали реакцію народу - Україна втратила Крим, - підкреслив Янукович.



Схожі матеріали:
👁 987
Категорія: Актуально
Теги: янукович, виступ Україна, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ