Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.12.2021

Японська компанія створює віртуального помічника «цифрова людина»


Науково-фантастичні фільми підготували нас до того, що з'явиться серед нас штучний інтелект


У Японії створюють віртуального помічника «цифрову людину», яку можна «побачити» у доповненій реальності через екран смартфона. Вона може давати вказівки та взаємодіяти з користувачем, якщо направити телефон на локацію у реальному світі. Це перший приклад сервісу «цифрова людина як послуга» (DHaaS).

Що вона являє собою

Науково-фантастичні фільми підготували нас до того, що з'явиться серед нас штучний інтелект. Як скоро? Невідомо. Але це не заважає цілій низці компаній намагатися продавати «цифрових людей» до того, як усі ці питання з інтелектом будуть вирішені. А що, якщо ви не хочете купувати цифрову людину, тоді її можна взяти напрокат.

цифрова людина
 

У представленому відео видно, що це більш просунута гра, ніж, скажімо, Pokémon Go. Але розробники стверджують, що мережа 5G компанії KDDI, обчислювальні вузли AWS Wavelength edge від Amazon з низькою затримкою та власний кодек від Mawari дозволяють "цифровим людям" транслюватися на ваш телефон у режимі реального часу.

Це «істотно знижує високі вимоги до обробки цифрових людей у ​​реальному часі, зменшуючи вартість, обсяг даних та витрату батареї за одночасного розширення можливостей», кажуть у компанії. AR-програми, такі як Pokémon Go, як правило, сильно витрачають заряд, але в цьому винна не тільки графіка; частково це пов'язано з одночасною роботою GPS, камери та стільникового зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Vanderhall Motor Works, представив повністю електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV

Хто наважиться стати мешканцем метавсесвіту, створеного для «цифрових людей» і платитиме щомісяця чи щорічно за цю «послугу». Це велике питання, але в наші дні не бракує компаній, які бажають долучитися до жвавого метавсесвіту.

 


Схожі матеріали:
👁 422
Категорія: Технології
Теги: метавсесвіт, штучний інтелект




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ