Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.12.2021

Vanderhall Motor Works, представив повністю електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV


Дводверний чотиримісний UTV, побудований на 300-вольтовій електричній архітектурі, вміщує двигуни, інвертор, трансмісію, гальма і систему охолодження


Vanderhall Motor Works, американський виробник триколісних родстерів, представив свій перший, повністю електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV. Позашляховик має потужність 404 л. від чотиримоторної трансмісії та забезпечує запас ходу 322 км.

електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV
 

Позашляховик має потужність 404 кінських сили та 650 Нм крутного моменту від чотирьох електродвигунів з індивідуальним управлінням, що забезпечують повний привід та позашляхові режими, такі як eCrab, eSteer, eTank та eCrawl.

Дводверний чотиримісний UTV, побудований на 300-вольтовій електричній архітектурі, вміщує двигуни, інвертор, трансмісію, гальма і систему охолодження в одному внутрішньому блоці, який, як кажуть, не вимагає обслуговування протягом 10 років.

електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV
 

За оцінками компанії, запас ходу становить понад 322 км. при повному заряді акумулятора від додаткової літій-іонної батареї на 60 кВтг з елементами NMC – базові моделі отримують блок на 40 кВтг. Варіанти зарядки включають вбудований зарядний пристрій на 6 кіловат і швидке заряджання постійним струмом, для досягнення 80% SoC потрібно менше години. Регенеративне гальмування входить до стандартної комплектації.


електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV
 

Стандартні характеристики включають 18-дюймові колеса, взуті в 35-дюймові позашляхові шини для 18 дюймів дорожнього просвіту, внутрішні обхідні амортизатори, що забезпечують хід підвіски 22 дюйма, систему обігріву і кондиціонування повітря, герметичну шкіру. кермо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії представили прототип важкого бойового безпілотника С-70 «Мисливець»


електричний чотириколісний позашляховик Brawley UTV
 

Опції включають двірники, сидіння з підігрівом та майбутню оптичну радарну систему ВІДАР. Позашляховик Brawley буде запущений як частину модельної лінійки Vanderhall 2022 року. Попередня вартість становитиме 34 950 доларів за базову модель Brawley, не рахуючи витрат на доставку.
 


Схожі матеріали:
👁 449
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, автомобіль, позашляховик, електричний позашляховик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ