Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.12.2021

У Росії представили прототип важкого бойового безпілотника С-70 «Мисливець»


С-70 "Мисливець" зможе використовувати засоби поразки класу "повітря-земля" і "повітря-повітря", діючи спільно з винищув


Об'єднана авіабудівна корпорація (ОАК), дочірня компанія Ростеха, продемонструвала другий прототип російського безпілотного бойового літального апарату (БПЛА) С-70 «Мисливець». Він відрізняється конфігурацією невидимого сопла серед багатьох інших удосконалень, які повинні максимізувати низьку спостерігальність і бойову ефективність серійної версії.

Тяжкий ударний безпілотник був представлений на Новосибірському авіаційному виробничому об'єднанні (НАПО) у Південно-Західному Сибіру.

С-70 "Мисливець"
 

«Мисливець» був уперше представлений у 2019 році, і за вагою 20 тонн це найважчий дрон, який буде запущений у виробництво. Він має розмах крила близько 20 м та оснащений двоконтурним двигуном АЛ-41Ф, який встановлений на багатоцільовому винищувачі Су-35 та початкових версіях винищувача нового покоління Су-57.

Безпілотник виготовлений із композиційних матеріалів та має радіопоглинаюче покриття, а також оснащений електрооптичними системами. 3 серпня 2019 року «Мисливець» виконав свій перший політ, який тривав понад 20 хвилин.

Поки невідомо, чи збереже другий прототип ту ж силову установку, але очевидно, що вихлоп двигуна був повністю перероблений з новим плоским соплом, призначеним для зменшення інфрачервоних та радіолокаційних сигнатур. Це доповнення до конструкції літаючого крила (у нього немає хвоста) дрону, яке також націлене на той самий ефект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішна суперяхта, натхненна суперкарами, створена в стилі «Гарцюючих коней»

С-70 "Мисливець" зможе використовувати засоби поразки класу "повітря-земля" і "повітря-повітря", діючи спільно з винищувачами Су-57. Пілот Су-57 керуватиме чотирма найновішими важкими ударними безпілотниками «Мисливець» з кабіни, які будуть здатні вражати повітряні та наземні цілі в рамках «сетецентричної взаємодії» із новою спеціальною двомісною версією Су-57.
 
«Запуск безпілотника означає закінчення складання виробу в цілому та його дооснащення всім необхідним бортовим обладнанням відповідно до вимог до літака та перехід на комплексні наземні випробування для підготовки до його дебютного польоту», - заявив заступник голови Міноборони.

Передбачається, що роботи над безпілотним бойовим літальним апаратом «Мисливець» буде завершено до 2022 року.

 


Схожі матеріали:
👁 484
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, бойовий безпілотник, БПЛА, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ